#آزمایشهای_الهی۳
💠 *«شریک قرار ندادن برای خدا»*
🔷 یکی دیگر از آزمایشهای زندگی ما، رزقهایی است که خدا برای ما قرار داده است. مانند زمین، آسمان، باران. حتی وجودِ انسانها برای همدیگر واسطة رزق هستند و از این طریق خداوند ما را با آنها آزمایش میکند.
🍃 قرآن میگوید:
🔆 *«الَّذِی جَعَلَ لَكُمُ الأَرْضَ فِرَاشًا وَالسَّمَاء بِنَاء وَأَنزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَخْرَجَ بِهِ مِنَ الثَّمَرَاتِ رِزْقًا لَّكُمْ فَلاَ تَجْعَلُواْ لِلّهِ أَندَادًا وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ»*
🔆 *«آن (خداوندى) كه زمین را براى شما فرشى (گسترده) وآسمان را بنایى (افراشته) قرار داد و از آسمان، آبى فرو فرستاد و به آن از میوهها، روزى براى شما بیرون آورد، پس براى خداوند شریك و همتایى قرار ندهید با آنكه خودتان مىدانید.»*
📗 سوره بقره، آیه ۲۲
🔷 خدای سبحان آسمان را بالای سر انسان قرار داده، از آسمان آبی را نازل كرده، زمین را بستر انسان قرار داده است و ثمرات را رزق بندگانش قرار داد تا انسانها یكّهشناس و موحّد شوند و برای خدا شریكی در عبودیتی قائل نشوند.
🔷 اینها همگی واسطههای رزق هستند که ما با آنها آزمایش میشویم. گاهی اوقات واسطههای رزق آنقدر برای ما پررنگ میشوند که گمان میكنیم خودشان همهكاره هستند و آنها را بهعنوان سبب مستقل در نظر میگیریم!
🌀 برای مثال فکر میکنیم اگر فلان شخص در زندگی ما نبود، ما بیچاره میشدیم. چنین تفکری موجب شکست ما در آزمون الهی است.
🔷 از آنجا که اکثر مؤمنین تعلقشان به مسببالاسباب است، به واسطۀ فیض بهعنوان واسطه نگاه میكنند نه به عنوان سبب مستقل.
🔷 به بیان دیگر مؤمنین واسطهها را سبب جداگانهای نمیدانند. حتی در مورد حضرات معصومین، ما از آنها میخواهیم که صرفاً برایمان وساطت كنند. با چنین تفکری بهراحتی در این آزمون الهی پیروز میشویم.
📚 «از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
|
بله |
ایتا |
تلگرام