♦️ ️ابوعبیده: گزینه پیش روی ما، ادامه نبرد فرسایشی طولانی مدت و دردناک علیه دشمن است و نبردهای جاری موفقیت این گزینه را ثابت کرده است.
🔹دشمن مستکبر نه از تاریخ درس گرفته و نه از حقایق آن و فرهنگ ملت و امت ما چیزی میداند.
🔹شهادت دو رهبر بزرگ شهید اسماعیل هنیه و شهید حسن نصر الله دلیل واضحی است بر اینکه دشمن ماهیت حقیقی مقاومت را درنیافته است.
🔹اگر ترور رهبران مقاومت پیروزی بود، مقاومت علیه رژیم اشغالگر پایان یافته بود. در این سرزمین همانگونه که زیتون میروید، مبارزان مقاومت نیز پرورده میشوند و نسل به نسل تسلیم ناپذیری را به ارث میبرند.
🔹آنچه امروز در منطقه از عملیات پشتیبانی از مقاومت در غزه شاهد هستیم، مواضعی ارزشمند و شایسته تقدیر از نظر ملت فلسطین است.
🔹شادی دشمن از ترور رهبران مقاومت کوتاه خواهد بود و اگر ترورها پیروزی را به ارمغان میآورد، مقاومت از زمان ترور شهید عزالدین قسام پایان یافته بود.
🔹ما امروز به برادرانمان در حزب الله میگوییم که ما به شجاعت و قدرت و سرسختی شما برای وارد کردن ضربات سخت و دردناک به دشمن اطمینان داریم.
‼️انتشار محتوا در راستای جهاد تبیین با شماست👇
https://eitaa.com/joinchat/1066729623Cf64777909c