🔰حوزه، ورزشگاه، زنان🔰
🔶 حضور بانوان تماشاگر در ورزشگاه ها خصوصا ورزشگاههای فوتبال یکی از مسائلی است که دشمن بدنبال تبدیل آن به یک چالش فرهنگی اولویت دار در جامعه ماست.
🔻بی بی سی، من و تو و دیگر رسانه های خناس دائما اخبار آن را منتشر کرده و پیرامون آن حاشیه پردازی منظم انجام می دهند.
👈 با شروع فصل جدید فوتبال از اواخر مرداد 1401 زمزمه های حضور بانوان در ورزشگاه های فوتبال شنیده شد. از همان ابتدا در جلسات خصوصی و تحلیلی تذکر دادم از لحاظ فقهی_حوزوی و انعکاس آن در رسانه باید تبیین شود؛ تا دشمن، حوزه و روحانیت را علیه ورزش، جامعه ورزشی و حتی بانوان نشان ندهد.
چند پرسش از منتقدین عزیر مطرح است؟
❓1: علت ممانعت از حضور بانوان در ورزشگاه در دولت دهم چه بود؟ آیا همان ادله یا موضوع باقی است یا تغییر کرده است؟
❓2: علت فعلی در نظر ممانعتی برخی فقهای بزرگوار چیست؟ آیا حرمت نظر و رؤیت با ریبه اتفاق می افتد؟
❓3: آیا همان میزان رؤیت یا بلکه بسیار بیشتر در کنار سواحل ،پارکها، سینماها و کنسرت ها یا حتی خیابانهای شهرها در حال رخ دادن نیست؟! پس چرا در این موارد اظهار نظر و خبررسانی نمی شود؟
❓4: بطور مصداقی چه مفسده ای برخی فقهای عزیر را برآن داشته تا نسبت به آن تذکر دهند؟
❓5: اگر فدراسیون فوتبال و سازمان تربیت بدنی هر شهر به همراه خود باشگاه و شورای تامین شهر ضمانت کند که بانوان در جایگاه اختصاصی و بدون اختلاط و با ورود و خروج مجزا در ورزشگاه باشند، آیا دغدغه این تعداد از اساتید حوزه برطرف خواهد شد؟
❓6: آیا فشار AFC باعث پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه شده تا با تعلیق و جریمه فوتبالی در آسیا و جام جهانی روبرو نشویم؟
(زیرا ممکن است اینگونه استدلال شود که تعلیق فوتبال ممکن است تبدیل به یک چالش اجتماعی-ورزشی در کشور شود و عواقب نامطلوبی خواهد داشت)
❓7: یا نه؟! ممکن است گفته شود: حضور بانوان در ورزشگاه با حفظ حرمت و شئونات شرعی کاملا ممکن است و وزارت کشور و فدراسیون کاملا به دنبال اجرای تدابیری هستند تا این امکان اجتماعی برای بانوان هم فراهم شود تا مسئله ای که دارای الویت و اهمیت چندانی نیست به چالش اصلی جامعه تبدیل نشود.
✍️
#هادی_معتقدی
https://eitaa.com/antisecular_ir