🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️
سؤال ۶: منافقین چه زمانی و چگونه شکل گرفتند و رژیم شاهنشاهی چگونه با آنان برخورد کرد؟
🍃🌹🍃
🔹سازمان مجاهدین خلق که بعداً به عنوان منافقین شناخته شدند در سال ۱۳۴۴ تشکیل شد. امام خمینی (ره) معتقد بودند این سازمان از اول تشکیل، انحراف فکری داشته و دارند. آنها توانستند بسیاری از علما را فریب دهند تا جایی که شهید هاشمینژاد که خود ترورشدهی این جریان است، میگوید: «اینها ما را فریب دادند.» و بسیاری از شخصیتهای انقلابی قبل از انقلاب به واسطهی دفاع از سازمان مجاهدین خلق به زندان افتادند و شکنجه شدند، اما نتوانستند امام راحل را فریب دهند.
🔹نهضت امام از سال ۱۳۴۲ شروع شد و سازمان مجاهدین از سال ۱۳۴۴ شروع به فعالیت کردند. آنها حرکت امام را چون غیرمسلحانه بود و همچنین حرکت مردمی و تکیه بر مردم در مبارزات که مشی امام راحل بود را قبول نداشتند. با همین نگاه و رویکرد انحرافی، از سال ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۱ فقط کار فکری کردند و از سال ۵۱ دست به سلاح بردند.
🔹با دستگیری رهبران سازمان توسط ساواک همهی برجستگان آن اعدام شدند، جز روجوی که حکم حبس ابد گرفت و بقیهی منافقین را در درون زندان سازماندهی کردند.
🆔
https://eitaa.com/Basir20