🔻صدور قرار جلب 73نفر در پرونده ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
🔹دادستان تهران: در راستای شناسایی متهمان و مستندسازی پرونده ترور شهید سلیمانی و همراهان ایشان، بیش از 800 مکاتبه و دستور قضایی خطاب به ضابطین و مراجع مختلف حقوقی و اداری صادر و بیش از 12 هزار صفحه مستندات قضایی در 60 جلد پرونده گردآوری شد.
🔹در رسیدگی به این پرونده، 97 متهم از اتباع آمریکایی شناسایی و تحت پیگرد قرار گرفتند که در نهایت، درخصوص 73 نفر از آنها از جمله «ترامپ»، «پمپئو» و «مکنزی»، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شد و برای 74 نفر نیز به دلیل عدم کفایت دلایل اثباتی، قرار منع تعقیب صادر شد.
🔹به 9 کشور که در جریان ترور شهید سلیمانی و همراهانش، احتمال نقش و مداخله آنها وجود داشت یا اینکه بخشهایی از عملیات تروریستی از طریق خاک آنها هدایت، مدیریت یا اجرا شده بود، درخواستهای همکاری قضایی جداگانهای ارسال و پاسخهایی واصل شد؛ یکی از دولتهایی که نیابت قضایی خطاب به سیستم قضایی آن تنظیم و صادر شد، آمریکا بود که علیرغم درخواست رسمی، از محاکمه و تعقیب متهمان آمریکایی خودداری کرد.
🇮🇷
@QODS_IR | اخبار قدس