🔻آسیب شناسی جریان منتقد وزارت بهداشت
🔸حدود ۲ قرن پیش وقتی پای پزشکان اروپایی به ایران باز شد، استعمار علمی ایران هم شروع شد. آنها مانند صهیونیست ها با حذف طب سنتی، نظام سلامت ایران را غصب کردند کاری که با فلسطین کردند! پزشکی امروز نتیجه بیش از ۲ قرن حضور و سرمایه گذاری هنگفت استعمار است. تاسیس دانشگاه، تاسیس مراکز درمانی و بیمارستان، تاسیس کارخانجات و صنایع دارویی و پزشکی، حضور و نفوذ در ساختار حاکمیت(بعد از انقلاب) و مشارکت موثر در سیاست گذاری و قانون گذاری و حتی اجرا... ما عملا با اختاپوسی بزرگ و چند لایه مواجه هستیم که مبارزه با آن به مراتب سخت تر از مبارزه با اسرائیل است چرا که این جریان بخش بزرگی از جامعه ایران را چه در قالب پزشک، دانشجو و چه در قالب سیستم درمان (بسیاری از آنها افراد شریفی هستند و با انگیزه های انسانی و دینی وارد این سیستم شده اند و در آن هضم نشده اند) و چه در قالب درمان شونده به خود جذب کرده اند. بلکه بالاتر اعتماد حاکمیت را هم جلب کرده اند. به همین دلیل این جریان بی ریشه وارداتی با قدمت ۲ قرن به جریان طب سنتی و دینی که سابقه چند هزار ساله دارد به چشم مزاحم و دشمن نگاه می کند!
💢چه بخواهیم و چه نخواهیم امروز آنها مدعی مالکیت این خانه غصبی هستند و ذی نفعند(منفعتی هنگفت) این جریان سالهاست هم ساختار حکمرانی و هم جامعه را با خود همراه دارد لذا جنگیدن با این غول به ظاهر دلسوز آدابی دارد که منتقدین آن را رعایت نمی کنند. این غول می داند چگونه حریف را زمین بزند چون با خلق و خوی اهل خانه به خوبی آشناست. این غول به جای اینکه پاسخگو باشد و در برابر موقعیتی که قرنها غصب کرده است و در جایگاه متهم قرار گیرد تلاش می کند جریان منتقد را مسئول و مقصر جلوه دهد. این جریان رندانه با دست گذاشتن بر روی طب سنتی و طب دینی و برجسته کردن نقاط ضعفشان، انتقادات را به سمت آنان بر می گرداند تا خود را از آماج انتقادات حفظ کند. روش این جریان بدین گونه است:
1⃣ مدیران وزارت بهداشت به جای اینکه خود پاسخگو باشند، پزشکان و منتقدین را رودرروی هم قرار داده است! مسببین وضع موجود آنها هستند اما با این کار رندانه طوری عمل کردند که عملا پزشکان و کادر درمان را قربانی سیاست های خود کردند. جریان منتقد نیز فریب خوردند و به نقد پزشکان پرداختند و به نقد علمی روی آوردند! (نقد علمی جایش اینجا نبود) آنها با این کار تلاش کردند ثابت کنند منتقدین با علم پزشکی مخالفند! و از طرفی اگر نقدی هم هست متوجه جامعه پزشکان شود! تفرقه بیانداز و حکومت کن!
2⃣ به جای مناظره عادلانه با کنترل مسیر مناظره ها، عملا جریان منتقد را در نگاه عوام بی اعتبار و بی حیثیت کردند و در حقیقت مناظره ها محاکمه منتقدان بود نه مناظره! (به چینش افراد مناظره، نوع سوالات حتی لحن مجری دقت کنید!)
3⃣ منتقدین را تحت عناوین طب سنتی و اسلامی ایزوله کردند تا مخاطب نسبت به این دو عنوان شرطی شود و با بزرگ جلوه دادن برخی اشتباهات و برخی عناصر وابسته به طب سنتی و اسلامی، تلاش کردند تا به مخاطب القا کنند منتقدین وابسته به جریان خاصی هستند که هم ذی نفع هستند و هم پر اشتباه! در حالیکه آنها باید به همه شهروندان ایران و حاکمیت به عنوان ذی نفع پاسخگو باشند نه جریانی خاص! طب سنتی و اسلامی در نظام سلامت و درمان کشور هیچ نقش و جایگاهی ندارند پس باید پاسخگوی چه چیزی باشند؟
4⃣ پای رهبری و مراجع را به مسائل تخصصی پزشکی باز کردند و با این کار سیاسی و ریاکارانه عملا به اقدامات خود رنگ و بوی حکومتی و دینی دادند تا در صورت مخالفت، منتقدان را افرادی ضد حاکمیت و ضد دین جلوه دهند! دوگانه ای که نتیجه نقد آن مخالفت با دین و ولایت فقیه باشد! برخوردهای امنیتی و سانسور منتقدین نتیجه همین سیاست بود!
5⃣ آنها نقدها و مناظره ها را به واکسن تقلیل دادند تا افکار عمومی تصور کنند منتقدین صرفا با واکسن دشمنی دارند! (واکسن هراسی) در حالیکه دعوا بر سر سیستم فاسد نظام سلامت کشور است. این آدرس غلط کارساز بود طوریکه بخشی از بدنه انقلابی و مذهبی نیز با وزارت بهداشت در حمله به منتقدین همراهی و همدردی کردند!
6⃣ انتقادات تند برخی بهانه به دست جریان مافیای پزشکی داد برای امنیتی کردن جو جامعه علیه منتقدین. آنها حتی پا را از شرع و اخلاق فراتر گذاشتند و منتقدین را به وابستگی به سرویس های اطلاعاتی خارجی متهم کردند!
7⃣ لازمه مبارزه با جریانی قدرتمند و بانفوذ داشتن برنامه، استراتژی، وحدت رویه است. اختلافات منتقدین، استفاده از اخبار نادرست و جعلی، شتابزدگی، اقدامات غیرقانونی به مشروعیت مطالبات منتقدین آسیب زد بیشتر از آنکه وزارت بهداشت آسیب بزند.
8⃣ سکوت و عدم همراهی برخی بزرگان صاحب نام طبی (نوین و سنتی) که خود منتقد وضعیت موجود هستند سبب تضعیف منتقدین و تقویت موضع وزارت بهداشت شد.
#وزارت_بهداشت
#مافیای_پزشکی
🔰
@esalat14🇮🇷