عملیات شکار شاهماهی - ۱
✍️ آیا روحانی و دولت او تمام شدهاند و چیزی برای از دست دادن ندارند و بنابراین باید به سیم آخر بزنند و مرتکب رفتارهای انتحاری شوند؟ برخی افراطیون مدعی اصلاحات که آقای روحانی و دولت را پیش از این، «رحم اجارهای» خود خوانده بودند، چنین قضاوتی دارند و با واسطهها و مشاورانی که راه به عمق دفتر برخی دولتمردان میبرند، به تحرکات رادیکال وسوسه میکنند.
🔹به یاد دارید روزنامه سلام در تیرماه 1378، استارت آشوبی یک هفتهای را زد؛ آشوبی که برخی دستاندرکاران آن، پس از فرار از ایران، با جرج بوش و مقامات رژیم صهیونیستی دیدار کردند. «ج-گ» از همکاران این روزنامه توقیف شده، پنج خرداد در صفحه اول یکی از روزنامههای زنجیرهای نوشت که جمعبندی طیفی از افراطیون مدعی اصلاحات است.
♦️او مینویسد "دولت آقای روحانی که برجام را به عنوان برگ اصلی برندهاش تقریبا از دست داده، و در غیاب آن، زمان وقدرت لازم برای ارائه بدیل دیگری را ندارد، روزها و ماههای طاقت فرسا و نفسگیر خود را سپری میکند. دولت برای تاریخ هم که شده، باید گوشهای از پرده را کنار بزند تا در برابر انواع نگاههای تند و مطالبه گر پناهگاهی فراهم کند"
🔹نویسنده ادامه می دهد "اینجا اگر کسی بخواهد آهسته بیاید و آهسته برود و نه سیخ و نه کباب را بسوزاند، همانا انبان خالی خود را به نمایش گذاشته است و دست خالی خواهد رفت و سیاست را چون کتابی میبوسد و میبندد و میرود... آقای روحانی، دولت و آقای ربیعی دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند و میتوانند این دو سال را با برنامهای حداکثری سپری سازند؛ مثل یک تیم فوتبال که اگر گلی بوده، خوردهاند و دیگر نیاز چندانی به حفظ دروازه ندارند"! شبیه این ادبیات تحریک امیز، بارها در برخی نشریات منتشر شده است.
♦️عابد توانچه عضو سابق دفتر تحکیم و انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، 6 تیر 92 گفته بود «اصلاحطلبان نگاه ابزاری دوگانه به روحانی دارند. از یک طرف او را پس میزنند تا هزینهای پرداخت نکنند. از طرف دیگر تأیید میکنند... آنها به روحانی مثل ساندیسی نگاه میکنند که تا زمانی که آخرین قطره ممکن در او را میک نزنند، لوله ساندیس را از آن بیرون نخواهند کشید. احتمالاً چند نوبت هم حباب و هوای خالی با طعم آبمیوه باید مکیده شود تا مطمئن شوند که دیگر نمیتوانند از روحانی استفادهای کنند. بعد همان کاری را که با هاشمی رفسنجانی کردند با او میکنند".
🔹او خاطر نشان می کند "اصلاحطلبان در وضعیت بدی گرفتار شدهاند. از یک طرف باید به روحانی بچسبند . از طرف ديگر مطمئن هستند به زودي بخشهایی که از ترس جليلي يا بر مبناي توقعاتي به روحاني رأي دادهاند، از فضاي احساسي خارج شده و کمکم بازار انتقاد و اعلام برائت داغ خواهد شد. اصلاحطلبان ميخواهند بهعنوان آلترناتيو روحاني وارد عرصه شوند. ميخواهند نهايت استفاده را بکنند اما جوابگوي کارنامه او نباشند."
🔸متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید:
http://kayhan.ir/
🔻(ادامه دارد)