کتاب لحظه های انقلاب به شیوه گزارش نویسی است که به معنای واقعی تلفیقی از روایت و قصه نویسی دارد و مستند گونه ای است از لحظه های اسطوره ای انقلاب مردم ایران که نویسنده با همه وجود خود آزموده و با حفظ امانت نقل کرده است.
مبارزی بعد از ۱۰ سال سکونت در آمریکا، با همسر سوئدی و دو پسرش به ایران آمده است و هر روز برای تظاهرات از کرج به تهران میرود و به عنوان یک مبارز عادی، لحظه لحظه جنایت های شاه و تلاش مبارزان انقلاب را به تصویر می کشد. او بدون ترس از پیروز نشدن انقلاب، به نوشتن ادامه می دهد و در تاریخ ۲۳ بهمن ۵۷ آخرین صفحه این کتاب را به نگارش درمی آورد. وی در این دوران با بی کاری و فقر و کم پولی و نگرانی همسرش دست و پنجه نرم می کند، ولی با این حال، مصمم، در مبارزهها شرکت می کند و ...
قلم روان و تسلط نویسنده کتاب لحظه های انقلاب سبب شده که این کتاب علاوه بر ثبت بسیاری از رویدادهای مهم تاریخ این کشور، یک اثر شاخص ادبی نیز به شمار آید؛ اثری که در سطرسطر آن ردّپای نویسنده چیره دستی دیده میشود که به دور از جانبداری و تعصب، هرآنچه دیده توصیف کرده است تا «لحظههای انقلاب»، تبدیل به نمونهای مشابه کتاب مهم «تاریخ بیهقی» در روزگار ما شود.