💠 این روزها لیبرال ها، وادادگان به غرب و به اصطلاح سلبریتی ها، به نام ورزشکار، هنرمند ... و مجری که شاهد خیزش میلیون ها ایرانی وطن خواه و انقلابی در بدرقه بی نظیر و معجزه آمیز پیکر مطهر شهید قاسم سلیمانی یارانش بودند؛ حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی را مستمسکی قرار داده تا از ملت انتقام بگیرند. آنها این را بهانه قرار دادند تا جبران شکست آمریکا در موشکباران پایگاه نظامی آنها توسط سپاه را بر عهده بگیرند ... از این رو در قامت پیاده نظام دشمن در صحنه هایی حضور یافته و خوش خدمتی خود را به غربی ها نشان دادند .. هر کدام به نوعی!!
🔹 کیمیا علیزراده (ورزشکار) نیز یرای اینکه از قافله باز نماند اظهار نموده: من یکی از میلیون ها زن سرکوب شده در ایران هستم!! {که البته در بالا به لیستی از سرکوب ها اشاره شده است!!}
🔵 این قبیل واوادگان به دشمن ممکن است از این کشور رحل اقامت بربندند و با سیاه نمایی اوضاع کشور مورد اقبال غربی ها قرار گیرند و چند صباحی را نزد آنها بگذرانند، ... ولی بی شک گذراست و چند سال یا چند دهه نمی گذرد که فراموش می شوند و نامی از آنها برده نمی شود
آنها با پشت کردن به میهن، روزگار خویش را تباه ساخته و جز خسران چیزی عاید آنها نمی شود - عاقبت همپالگی های آنها نشان از این حقیقت تلخ دارد!!