عظیمی از ایرانخودرو رفت
🔹مدیرعامل ایرانخودرو: تیم مدیریتی به هیچ وجه مخالف فرایند خصوصیسازی نیست بلکه بر این باور بوده که توسعه صنعت خودرو بمانند بخشهای دیگر اقتصاد، با نقشآفرینی موثر بخش خصوصی دارای اهلیت به صورت واقعی به شکل پویاتر و نظاممندتری محقق خواهد شد.
🔹مخالفت اینجانب و رییس هیئت مدیره(۲ عضو از ۴ عضو هیئتمدیره) با نحوهٔ برگزاری مجمع در روز چهارشنبه بهدلیل دستور صریح قضایی و در راستای اجرای قانون بوده است.
🔹با توجه به اعلام موضع دیشب سازمان بورس مبنی بر این که آنچه در مجمع اتفاق افتاده مطابق مقررات بوده است، از آنجا که خود را تابع قانون و مقررات میدانم لذا به جهت جلوگیری از بروز وقفه در امور جاری شرکت و متاثرنشدن روند تولید خودرو، بدین طریق بار مسئولیت از دوش اینجانب برداشته شد و متوجه سازمان بورس و سایر نهادهای ذیربط خواهد بود.
@Farsna