🖋تأثیر استوریهای پدر چهارقلوها روی خانوادهها برای فرزندآوری
🚩فتح آبادی از فعالیت خود در زمینه تبلیغ برای فرزندآوری سخن به میان آورد و تصریح کرد: گاهی در فضای مجازی نکاتی را استوری میکردم، خانوادههایی میدیدند و ترغیب میشدند، چندین نفر پیام دادند که تصمیم گرفتهاند تا فرزند دوم و یا سوم خود را به دنیا بیاورند.
وی توکل و توسل را راهی برای موفقیت در همه زمینهها بهویژه فرزندآوری خواند و خاطرنشان کرد: روایتی از امام صادق (ع) داریم که میفرمایند: «بعد از فرزند سوم و چهارم، خداوند متعال بینهایت روزی میرساند».
وی ادامه داد: ایمان و اعتقاد داشته باشیم، اگر در زندگی کم میآوریم، از بیایمانی ما است، اعتقاد داشته باشیم که خدا واقعا روزیرسان است، بیایید زندگی من را ببینید و اعتقاد و ایمان خود را در این زمینه تقویت کنید.
کدخدا فتح آبادی تبلیغِ تنهایی و شکوفایی و خلاقیت از طرف شبکههای معاند را رد کرد و گفت: این موضوع قطعا درست نیست، تجربه زندگی مجردی را دارم، تجربه زندگی دو نفری را دارم، تجربه زندگی با یک فرزند را دارم و تجربه زندگی با پنج فرزند را هم دارم، هیچ زمانی به اندازه امروز حال خوب نداشتهام.
وی اضافه کرد: تعداد فرزند زیاد برای ما شکوفایی به ارمغان آورده و امید را چند ده برابر کرده است، ما ثانیهبهثانیه زندگیمان را با امید سپری میکنیم.
وی ادامه داد: اتفاقا برعکس، این تنهایی است که افسردگی و ناامیدی بهدنبال دارد، بنده با پنج فرزند، جوانتر شدم و احساس میکنم دوران پرشور اوایل جوانی به وجودم برگشته است.
وی با تاکید بر اینکه نسبت به آینده فرزندان خود خوشبین هستم، گفت: در نظامی زندگی میکنم که به آن اطمینان دارم، مطمئن هستم اگر روزی نباشم این نظام حواسش به فرزندانم هست، در این نظام هیچکس نادیده گرفته نمیشود.
وی اضافه کرد: دختر بزرگم از همین حالا برای خودش برنامه میریزد و هدف تعیین میکند، او برایش جا افتاده که اگر تلاش کند به جایی میرسد، در کدام دوره ما اینطور بودهایم؟
مسیری سخت اما لذتبخش…
وی ادامه داد: مسیر، مسیر سختی است، میتوانم آن را به بالارفتن از کوه تشبیه کنم، سخت میگذرد اما لذتبخش است، میدانیم که به قله میرسیم.
وی تربیت فرزندان را دارای اهمیت زیادی دانست و با تاکید بر اینکه خانوادهها باید در این زمینه وقت بگذارند، متذکر شد: متاسفانه خانوادهها با هم گفتوگو نمیکنند، سرانه گفتوگو در کشور ۱۴ دقیقه بوده که بسیار نگرانکننده است، این موضوع آمار طلاق را افزایش داده تا جایی که طی سالیان اخیر کرمان به رتبههای اول و دوم در کشور رسیده است، این سبب میشود که بچهها وارد فضای مجازی شوند که خطرات خاص خود را دارد.
کدخدا فتحآبادی فضای مجازی را برای نوجوانان فضایی مسموم خواند و تاکید کرد: خانوادهها باید این فضا را برای فرزندان خود کنترل کنند، برخی دختران و پسران نوجوان به بهانه درس خواندن وارد این فضا شدند و به خودشان و کشورشان ضربه زدند.
وی ادامه داد: والدین در بیان ارزشها کوتاهی کردند، آنها را برای فرزندان خود بازگو نکردند و بچهها هم اطلاعات غلط را از فضای مجازی گرفتند.
وی اضافه کرد: متولیان امر نیز باید در الگوسازی برای جوانان و نوجوانان تغییر رویه دهند، آنها باید بدانند افراد بیسوادی مثل علی کریمی اگر معروف شوند کار را به جای بدی میکشانند.
وی از تلاش برای حفظ ارزشها سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: فرزندانم را در مسیر ولایت بزرگ میکنم، آنها باید دوستدار ولایت باشند و دوستدار ولایت بمانند.
کدخدا فتحآبادی اضافه کرد: از همین حالا آنها را در مسیری هدایت میکنم که افتخاری برای این خاک شوند و برای نظام خدمت کنند، خودم، فرزندانم و همه زندگیام، فدای یک تار موی حضرت آقا.
وی به سیاستهای فرزندآوری اشاره داشت و عنوان کرد: هر تصمیمی در این زمینه گرفته میشود باید جدی باشد و جدی گرفته شود.
وی با بیان اینکه اگر من بتوانم بهراحتی وام فرزندآوری خود را بگیرم، دیگران نیز تشویق و ترغیب میشوند، گفت: اگر محقق نشود، نتیجه عکس دارد.
لینک خبر
https://baghestannews.ir/?p=5855
چهار_قلوهای_کرمانی +خواهرشون
#وقتی_فرشته_ها_با_هم_می_آیند
#طلبه_جهادی
کانال
#چهار_قلوهای_کرمانی جذاب😍😍👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/fathabbadi