فال تاروت ریشه در فرقههای جادوگری دارد 🃏👹🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ کفبینی و فال قهوه دیگر فالهای مد روز نیستند؛ حداقل نه در میهمانیها و پارتیهای بالای شهر.
🔷 در آنجا، نوع دیگری از کفبینی و فال قهوه، رواج دارد که هم هیجان بیشتری دارد و هم خطرناکتر است. تفریحی که به اندازه هیجانش، هزینه و پول هم نیاز دارد تا بتواند به چرخهاش قدم بگذارید و یکی از عوامل این به بازی گرفتن قسمت و سرنوشت باشید.
🔶 در خیابانهای بالای شهر، مراسم فال تاروت در یک اتاق تاریک، برگزار میشود. جایی که جادوگر یا ارباب، مخاطبان را به یک چرخه سیاه دعوت میکند و بعد برای هر کدام با توجه به نیاز و خواستهای که دارند، فال میگیرد.
🔷 اما این تنها یک بخش از ماجرای فالگیری در خیابانهای بالای شهر است. ماجرا بسیار پیچیدهتر از یک فالگیری ساده است. پشت پرده این اتاقهای تاریک که در حال تبدیل شدن به یک تفریح برای ثروتمندان است، ترویج یک فکر انحرافی و کاذب وجود دارد.
🔶 ترویج فرقههای انحرافی و کاذبی که به جای دین الهی، به عنوان پاسخگوی نیازهای فردی و جمعی انسانها در زندگیشان به کار گرفته میشوند.
🔷 در اینجا دیگر نیازی به خدا نیست، ارتباط با تاروت، کافی است که انسان بتواند زندگیاش را، گذشته و آیندهاش را در کنترل خودش درآورد.
🔶 بله، تاروت، این قدرت را به شما هدیه میدهد، یا حداقل برای شما این توهم را به وجود میآورد که میتوانید زندگی، گذشته و آینده خودتان، نزدیکانتان و حتی کسانی را که تا به حال ندیدهاید، کنترل کنید.
🔷 تاروت یا فال تاروت، تاروت کبیر، تاروت صغیر، تاروت تحوت، تاروت کائنات، تنها بخشی از نامهای این تفریح جدید است که ریشه در فرقههای جادوگری اروپا، بعد از رنسانس و در ابتدای قرن بیستم در انگلستان دارد.
🔶 دقیقا معلوم نیست که برای اولین بار چه زمانی تاروت وارد ایران شده است، اما این احتمال وجود دارد که مستشرقان غربی در دوران قاجار، آن را برای اولین بار به ایران وارد کرده باشند .
🔷 بعدها در زمان مشروطه و تشکیل لژ فراماسونری بیداری در ایران و سپس در دوران پهلوی اول، تاروت دیگر در میان قشری از جامعه ایرانی، رواج یافته بود.
🔶 این احتمال وجود دارد که تاروت، یک تفریح خاص برای درباریان و اشرافزادگان بوده باشد و احتمال قویتری وجود دارد که بر اساس فالهای آن، تصمیماتی نیز اتخاذ شده باشد. برای اینکه بیشتر درباره این فرقههای جادوگری بدانیم، ابتدا به خود تاروت خواهیم پرداخت.
🔷 تاروت بعد از دوران قرون وسطی و رنسان در اروپا و خصوصا در ایتالیا و فرانسه، به وجود آمد. از تاروت در آن زمان برای پیشگویی آینده استفاده میشد و گمان بر این بود که تاروت، با نیروهای جادویی در ارتباط است.
🔶 تاروت هم توسط جادوگران و هم توسط نهانجویان یا راز ورزان یعنی کسانی که به دنبال علوم خفیه و سری هستند، همواره مورد تعقیب قرار داشته است.
🔷 با این حال، گمان میرود که ریشه تاروت، به مصر باستان بازگردد و طبیعی است که سر و کلهاش در کابالا و تصوف پنهانی یهود هم پیدا شود.
🔶 تصوف پنهانی یهودی یا «کابالا»، یکی از شاخههای علوم خفیه و سری یهود است که به تاریخ جادوگری یهود و قوم بنیاسرائیل و رازهای آن اشاره دارد.
🔷 تاروت از ۴ دسته خال که هرکدام شامل ۱۰ کارت شمارهدار (از آس تا ۱۰) و ۴ کارت تصویردار است، تشکیل میشود. بهعلاوه تاروت دارای ۲۱ خال حکم متمایز و یک کارت به نام دلقک نیز میباشد (بسته به نوع بازی، دلقک میتواند نقش بالاترین حکم را داشته و یا اصلاً نقشی نداشته باشد).
🔶 نهانجویان خالهای حکم و دلقک را «بزرگآرکانا» و نیز باقی کارتهای یادشده را «کوچکآرکانا» نامیدهاند. هر چند در طول تاریخ، کارتهای متعدد با خالهای متفاوتی و نوع بازیهای بیشتری به وجود آمده است.
🔷 در مورد واژه تاروت، اختلاف بسیاری وجود دارد. برخی آن را برگرفته از نام رودخانه «تارو» در شمال ایتالیا میدانند. برخی آن را برگرفته از واژه عربی «طُرُق» به معنی راهها میدانند .
🔶 برخی ریشهاش را فرانسوی و به معنای طرح و نقشه اعلام میکنند. هر چند تاروت در هر فرهنگ و سرزمینی، معنای نامی متناسبی با همان فرهنگ و سرزمین پیدا کرده است.
♦️ عدهای هم بر این اعتقاد هستند که تاروت، به دو فرشتهای که نامشان در قرآن ذکر شده، یعنی هاروت و ماروت، اشاره دارد. یعنی همان فرشتگانی که در عهد سلیمان نبی حضور داشتند.
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻