احتمال تهاجم انسان به تمدن های فرازمینی چقدر است ⁉️🚀👽🔻
قسمت (پایانی) 2️⃣
🔻بر اساس گفتههای کابالرو و با استفاده از مقیاس کارداشف (سامانهای که میزان پیشرفت یک تمدن را بر اساس مصرف انرژی آن طبقهبندی میکند) این گونه میگوید که :
🔷 اگر فناوری با همین سرعت ادامه پیدا کند، به احتمال زیاد تا ۲۵۹ سال دیگر شاهد سفرهای میان ستارهای خواهیم بود.
🔶 به گفته کابالرو طی پنج دهه اخیر تعداد جنگها و تهاجمات انسانی کاهش زیادی یافته و اگر در ۲۵۹ سال آینده نیز وضع به همین منوال پیش برود، زمانی که انسان بتواند سفر میان ستارهای کند دیگر احتمال حمله بشر به یک حیات مسکونی دیگر به عنوان یک تمدن نوع (۱) به ۰/۰۰۱۴ میرسد.
🔷 شاید عدد بالا بسیار ناچیز محسوب شود و تا زمانی که آن را ضرب در میلیونها سیاره بالقوه سکونتپذیر نکنید نیز همین طور خواهد بود.
🔶 کابالرو برای درک بهتر موضوع مجدداً به مقالهای که در سال ۲۰۲۰ منتشر شده اشاره میکند و در این مقاله ذکر شده که تعداد تمدنهای بیگانه در کهکشان راه شیری میتواند ۱۵۷۸۵ باشد؛ البته اینها تئوری است و ثابت نشده.
🔷 کابالرو این گونه استدلال میکند که از بین این تعداد سیاره بالقوه سکونت پذیر، کمتر از یکی از تمدنهای نوع ۱ یا به طور دقیقتر ۰/۲۲ درصد نسبت به انسانهایی که ارتباط برقرار خواهند کرد، متخاصم خواهد بود.
🔶 وی در گفتگو با یکی از منابع خبری نیز گفته هنگام در نظر گرفتن تمدنهایی که مانند انسان امروزی هنوز قادر به سفر میان ستارهای نیستند شمار همسایگان خطرناک به ۴.۴۲ درصد میرسد. کابالرو میگوید:
🔷 من به عدد ۴٫۲۴ در مقالهام اشاره نکردم زیرا اولا ما نمیدانیم تمام تمدنهای موجود در کهکشان مثل ما هستند یا نه و ثانیا تمدنی نظیر ما احتمالاً تهدیدی برای تمدنی دیگر نخواهد بود؛ زیرا ما فناوری لازم برای سفر به سیارهی آنها را در اختیار نداریم.
🔶 اگرچه کابالرو به این تئوری میپردازد و نظر خود را در قالب مقاله منتشر کرده، اما به گفته خود او احتمال این که یکی از این چهار تمدن بیگانه شرور به سیاره ما حمله کنند کم است.
🔷 از طرفی شاید هیچگاه انسانها نتوانند با یکی از این تمدنها ارتباط برقرار کنند چه برسد به این که بخواهند مورد حمله آنها قرار بگیرند. وی میگوید:
🔶 احتمال تهاجم فرازمینی از سوی تمدنی که به آن پیام میفرستیم، تقریباً صد برابر کمتر از احتمال برخورد سیارکی مرگبار به زمین است.
🔷 آزمایش این دانشمند به گفته خود جذابیتهای زیادی دارد، اما به همان میزان محدودیتهایی نیز گریبانگیر کار پژوهشی وی است.
🔶 در واقع احتمال تهاجم بر اساس برش کوچکی از تاریخ بشر است و این که ما طی چند سال آینده چطور پیشرفت خواهیم کرد نیز مهم است و در مجموع این نظریه بیش از حد فرضیهپردازی میکند.
🔷 از طرف دیگر کابالرو معتقد است که در مدل وی هوش بیگانگان دارای ترکیبات مغزی، ارزشها و احساسات همدلی مشابه با انسانها خواهد بود در حالی که امکان دارد این گونه نباشد. وی در پایان افزود:
♦️ من مقاله را صرفاً بر اساس حیات به آن شکلی که میشناسیم، نوشتم. ما از ذهن فرازمینیها خبر نداریم.
#ادعاهای_عجیب
#واقعیت_یا_تخیل
#فضا
#ناسا
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2