ادعای پروفسور « آوی لوب » در مورد یوفوها 🛸👽🔻
قسمت (پایانی) 2️⃣
♦️ اعلان “پروژه گالیله” اندکی پس از آن صورت گرفت که پنتاگون تصاویری از فیلمهای منتسب به یوفوها را در سال گذشته از طبقهبندی محرمانه خارج کرد و برای عموم مردم منتشر کرد.
🔷 در آن زمان “لوب” گفت: آنچه در آسمان خود میبینیم، چیزی نیست که سیاستمداران یا پرسنل نظامی باید آن را تفسیر کنند، زیرا آنها به عنوان دانشمند آموزش ندیدهاند و این به عهده جامعه علمی است که آن را بفهمند.
🔶 اگر چه وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) اقدام به تاسیس یک دفتر مخصوص برای بررسی این پدیدههای هوایی ناشناس کرده است، اما به نظر میرسد “آوی لوب” به عنوان عضوی از جامعه علمی، این کار را مسئولیت دانشمندان میداند و نگاه خوش بینانهای به انجام این کار توسط دولت ندارد.
🔷 “لوب” همچنین به خاطر نظرات عجیب خود در مورد “اوموآموآ” اولین جرم میانستارهای که توسط تلسکوپها رصد شده و شبیه به یک سیگار برگ است، توجهات را به خود جلب کرد.
🔶 وی در مصاحبهای در سال ۲۰۲۱ ادعا کرد که تعدادی از دانشمندان به شکل خصوصی با او تماس گرفتهاند و گفتهاند با ادعاهای او مبنی بر اینکه “اوموآموآ” ممکن است یک کاوشگر ساخته شده توسط فرازمینیها باشد، موافق هستند، اما با این حال، از ترس اینکه این موافقت به شغل و جایگاهشان لطمه میزند، آن را علنی نمیگویند.
🔷 اکنون این فیزیکدان دانشگاه هاروارد میگوید که میخواهد با ارائه شواهد جدید برای اثبات فناوری بیگانگان از طریق “پروژه گالیله”، یک تغییر تکان دهنده در درک عمومی از بیگانگان ایجاد کند.
🔶 “لوب” در مصاحبه خود با گاردین گفت: من واقعاً میخواهم نسل بعدی آزاد باشد تا درباره این موضوع بحث کند و به بخشی از جریان اصلی تبدیل شود. امید من این است که با گرفتن تصویری با وضوح بالا از چیزی غیرعادی یا یافتن شواهدی برای آن که در یکی دو سال آینده کاملاً ممکن است، این روند را تغییر دهیم.
🔷 پروژه گالیله که توسط “لوب” راهاندازی شده، از تیمی متشکل از ۱۰۰ دانشمند تشکیل شده است. به گفته وی، اولین تلسکوپ این پروژه، تابستان امسال از پشت بام رصدخانه کالج هاروارد شروع به کار خواهد کرد. این تلسکوپ شامل دوربینهای فروسرخ، یک حسگر رادیویی، یک حسگر صوتی و یک مغناطیسسنج است که به صورت ۲۴ ساعته به فعالیت خواهد پرداخت.
🔶 “شیء ناشناس پرنده” که به صورت مخفف UFO نامیده می شود و در زبان فارسی به آن “بشقاب پرنده” هم گفته میشود، اصطلاح رایج برای هر پدیده هوایی است که علت آن نمیتواند به آسانی یا بلافاصله توسط ناظر شناخته شود.
🔷 نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا که در سال ۱۹۵۲ این اصطلاح را ابداع کرده است، در ابتدا اصطلاح یوفو را به اشیایی که پس از بررسی دقیق توسط محققان متخصص ناشناخته باقی میمانَد، اطلاق کرد.
🔶 فرهنگ عامه غالباً اصطلاح یوفو را بهعنوان یک مترادف برای فضاپیمای بیگانگان استفاده میکند. برخی از محققان در حال حاضر ترجیح میدهند برای جلوگیری از سردرگمی و باورهای نادرستی که به دنبال اصطلاح یوفو میآید، از اصطلاح عامتر “پدیده ناشناس هوایی”(UAP) استفاده کنند.
🔷 براساس مطالعات، اکثر یوفوهای مشاهده شده اجسام متداولی مانند هواپیما، بالن یا اجسام نجومی ازقبیل سنگ آسمانی یا سیارات درخشان هستند. همچنین درصد کمی از گزارشهای مشاهده یوفوها جعلی است.
🔶 تنها درصد کمی بین ۵ تا ۲۰ درصد از گزارشهای مبنی بر رؤیت یوفوها را میتوان به طور مشخص در طبقه “اشیای ناشناس پرنده” به مفهوم دقیق آن قرار داد.
🔷 “لوب” به گاردین گفت: ما راهی را میرویم که تاکنون طی نشده است، بنابراین ممکن است نتیجه غیرمنتظرهای منتظر ما باشد که هیچ کس دیگری آن را نیافته است، زیرا آن راه را نرفته است.
🔶 بسیاری از کسانی که به وجود یوفوها باور ندارند، استدلال میکنند که در دنیایی که پر از کاربران دارای گوشیهای هوشمند است که در کسری از ثانیه آمادهاند تا وقایع مختلف و عجیب و غریب را با دوربین خود ثبت کنند، ما تاکنون باید فیلمهای دقیقتری از یوفوها میدیدیم.
🔷 حالا “لوب” در واقع قصد دارد با نگاه کردن به آسمان از نقاط مختلف کره زمین به صورت ۲۴ ساعته به این بحث پایان دهد.
♦️ اگر او و گروهش موفق به ارائه دادههای قانعکننده شوند، جهان ناگهان باید تحقیقات در مورد یوفوها را بسیار جدیتر بگیرد و شروع کند و آن ماموریت طراحی شده برای رسیدن به “اموآموآ” با استفاده از فناوری بادبان خورشیدی نیز ممکن است به ناگهان به سرعت تکمیل شود.
#ادعاهای_عجیب
#یوفو
#فضا
#ناسا
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#واقعیت_یا_تخیل
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2