💕 همســـرانه 💕
🔲موضوع: شنونده خوبی باشید...
🧡 هنگامی که با همسرتان در جمعی هستید و او سخن می گوید، با تمام حواس به سخنان او گوش دهید و در حین گوش دادن، نگاهتان به همسرتان باشد و برای شنیدن سخنانش اشتیاق نشان دهید.
💙هیچگاه در جمع یا درخلوت سخن همسرتان را قطع نکنید و اجازه دهید جمله اش را به پایان برساند.
💛 به درد و دلهای همسرتان گوش دهید و به حرف هایش واکنش مناسب نشان دهید واحساساتش را به رسمیت بشناسید...
👈 یادتان باشد گاهی او تنها به یک «شنونده» نیاز دارد...پس از هرگونه نصیحت، ملامت و سرزنش جداً خودداری کنید❌
💜اگر موضوعی شما را آزار می دهد در فرصتی مناسب و در خلوتی دونفره، آن را مطرح کنید... هیچگاه سعی نکنید او رامقصر یا گناهکار نشان دهید، فقط ابراز کنید که از فلان موضوع ناراحتید.
❤️ در صحبت هایتان سعی نکنید حرفتان را به کرسی بنشانید واز حاشیه رفتن بپرهیزید و درباره اصل موضوع سخن بگویید، بحث های طولانی یا باحاشیه برای مردان خسته کننده است و ممکن است از ادامه بحث با شما منصرف شوند.
🧡هیچ وقت در مقابل فرزندان درباره اختلاف نظرتان سخن نگویید و بحث ها را به زمان مناسب موکول کنید.
💙احترام در جمع برای مردان مهمتر از محبت کردن است، پس هنگام صحبت کردن «احترام» فراموش نشود.
⬇️⬇️ ادامه... ⬇️⬇️