❗️ملت و رسانه ملی❗️
💢یکی از کارکردهای اصلی رسانه که آگاهی بخشی است وقتی در سطح ملی و یک ملت تعریف میشود دو سمت بسیار مهم را پیدا میکند. حاکمیت و مردم.
🔹در یک رسانه ملی ایده آل و مطلوب هر بخش حاکمیت و مردم جایگاه ویژهای در آگاهی بخشی دارند و هر چه سهم این دو بخش به هم نزدیکتر باشد به کمرنگ شدن مرز بین حاکمیت و مردم کمک بیشتری میکند تا حاکمیت مردمی شود. همچنین یکی از بخشهای تحقق
#مردم_سالاری_دینی هم همین مطلب است.
🔻حال هرچقدر سهم حاکمیت پررنگتر شود و آگاهی بخشی از سوی مردم کمتر صورت بگیرد، چه در زمینه مشکلات، چه در زمینه ایدهها و... نه تنها به ایجاد فاصله مردم از حاکمیت کمک میکند بلکه میدان را برای سو استفاده دشمنان و ملعبه کردن خواستهای مردم باز میکند.
❇️خروجی فعلی صدا و سیما به گونهایست که جدا از موضوعِ محتواهایی که به عنوان سرگرمی مثل فیلم و سریال پخش میشود گواه بر این است که نظارت اسلامی و هم جهت با منافع ملی وجود ندارد و یا حداقلیست؛ در حوزه صدای مردم بودن هم با پای لَنگ و گاهی حتی فلج حرکت میکند.
🔴مردمی که اعتراض به حقی دارند چه گناهی کردند که باید صدایشان به جای شنیده شدن از رسانه ملی در جهت حل مشکلشان از دهان BBC، ایران اینترنشنال، VOA و امثالهم بیرون بیاید و به موجب امنیتی شدن فضا خواستهشان در حاشیه محو شود. این جدا از خسارات احتمالی سو استفاده در سطح کشور است.
✅این مسائل نشان میدهد در عمل، ساختار صدا و سیما و نظارت بر آن دچار مشکل است؛ هرچند ممکن است روی کاغذ اصولی داشته باشد.
💠قطعا یکی از دغدغههایی که مجلس انقلابی باید به آن بپردازد موضوع اصلاح و یا درصورت لزوم تدوینی قانونی درباره مسئله ساختار صدا و سیما و نظارت بر عملکرد آن است تا هم فاصله بین مردم و حاکمیت کمتر شود و هم صدای ملت از رسانه ملی بیرون بیاید و نه رسانههای ملکه و سرمایه داران عبری-عربی.
🔅خصوصا در این ایام که فشار اقتصادی و بیعدالتی صدای اقشار مختلف را بلند کرده و بیش از هر زمان دیگری بیشتر نیازمند شنیده شدن از طریق رسانه ملی هستند.
#رسانه_ملی
#مجلس_یازدهم
#صدای_مردم
✍محمد هوشنگ
🔴
@gamedovomeenqelab