#شبهات
.... ادامه مطلب:
5. بعد از شهادت امام حسین(ع) ائمه علیهم السلام سعی فراوانی در برپایی مجالس عزاداری و ذکر مصیبت امام شهید(ع) داشته اند و شیعیان را به برپایی اینگونه مجالس امر فرمودهاند. و این خود بهترین دلیل است که این روش مطلوب خدا و رسول الله است و باید به آن اهتمام داشت.
6. زنده نگاه داشتن عاشورا سوالی بزرگ را در ذهن بر می انگیزد که چه اتفاقی در جامعه اسلامی افتاده است که بر مردم بر پاره تن پیامبرشان که در ایمان و اخلاق و علم و معرفت سر آمد مردمان است تیغ می کشند و به بدترین صورت خون او و یارانش را به زمین می ریزند.و این مقدمه پی بردن به انحراف بزرگی است که در صدر اسلام در مسئله خلافت ایجاد شد و منجر به حکومت افرادی مانند معاویه و یزید شد.
7. آنچه یک جامعه را به سوی انحطاط می کشاند کمرنگ شدن ارزشهای معنوی و جایگزینی آن با امور پست دنیایی است. که موجب می شود آموزه های انبیاء که راه رسیدن به کمالات اخلاقی انسانی است در جامعه اجرا نشود. وقتی در جامعه ای ثروت ملاک برتری و شرافت باشد افراد جامعه به ابزاری متناسب با این هدف روی خواهند آورد در چنین جامعه عبادت خداوند اتلاف وقت تلقی می شود و دینداری جایگاه خود را از دست می دهد. کارکرد بزرگ یاد آوری و بیان چندباره حادثه کربلا و اشک ریختن بر آن زنده کردن دوباره ارزشهای اخلاقی و انسانی در جامعه است زیرا در این مجالس با شور و حرارت وصف ناپذیر الگوهای انسانی و اخلاقی مانند امام حسین(ع) مورد ستایش قرار می گیرند.
8. حق این است که حق این است که مصیبت امام حسین داغی بر دل مومنان گذاشته است که مردم با ایمان را به برگزاری مجالس عزاداری و گریه بر امام حسین(ع) می کشاند.
امام صادق علیه السلام فرمود: نبی اکرم به حسین علیه السلام نگاهی کرد در حالی که در مقابلش بود؛ پس او را روی دامن نشاند و فرمود: همانا بر اثر کشته شدن حسین حرارتی در دل های مؤمنان ایجاد می شود که هرگز خاموش نخواهد شد.
مستدرک الوسائل،محدث نوری،ج10،ص318
🏴
@gamedovomeenqelab