🔴
نکته ی مهم
واقع گرایی به معنای دوری از افراط و تفریط است .
وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم نه آن چنان که رسانه های زنجیره ای غرب می گویند بد است و البته نه آنچنان خوب است که برخی رسانه ها و محافل ، به راحتی درحال بایکوت وضعیت اسف بار قشر کم در آمد جامعه هستند.
همیشه افراط و تفریط ، ضربات مهلکی را به اعتماد افکار عمومی وارد کرده است ، این مساله اختصاصی یک جامعه ی خاصی هم نیست.
باید دید مصلحت اصلی جامعه چیست ، خواسته های مردم به هیچ وجه نمی تواند ملاک تشخیص مصلحت یک کشور و جامعه باشد .
فراموش نکنیم که وضعیت کنونی جامعه نتیجه ی همان دیدگاه و توهم وجود قدرت تشخیص مصلحت در مردم بوده است.
فرهیختگان و خبرگان دست اندرکار سیاسی جامعه در تمام بخش های مختلف ، باید مصلحت واقعی جامعه را به خوبی تشخیص بدهند که البته تشخیص داده اند ،
باوجود رهبری حکیم ، تشخیص مصلحت جامعه کار چندان دشواری نیست ، تاکید بر توان داخلی و حل مشکلات کشور از درون و عدم اتکاء به قدرت های خارجی ، مهم ترین شاخص موجود برای فهم سیاست کلی نظام جمهوری اسلامی است .
اما جریان غرب زده ی داخلی نیز که هنوز لکه ی ننگ شکست سیاسی تحمیلیشان به نظام اسلامی خشک نشده است (برجام) با ایجاد بسترهای مختلف اجتماعی ، سعی در تغییر جهت شاخص اصلی نظام اسلامی را دارند و با طرح صلح امام حسن علیه السلام درحال چینش تصورات جدیدی برای مردم زخم خورده ی اقتصادی و معیشتی هستند.
طبیعتا مجلس شورای اسلامی نقش مهمی درخنثی سازی توطئه ی پیش رو را دارد.
مردمی که از حیث معیشتی آسیب جدی به آن ها وارد شده است ، ممکن است تحت تاثیر بسیاری از سیاست های خبیثانه ی عوامل ترسو و بزدل و تنبل غرب زده قرار بگیرند ، قدرت تشخیص مصلحت در جامعه ای که سخت مشکل معیشتی دارد بسیار پایین است ، پس کسی حق ندارد از روی خنگ بازی و نداشتن درک دقیقی از وضعیت جامعه ، چشمان خود را نسبت به واقعیت های پیش رو ببندد
خطر جدی است
🔴
@gamedovomeenqelab