📽 به عنوان مثال، در فرهنگ هالیوود، روابطِ عمدتا رمانتیک و اروتیک! در متن داستان رخ میدهد و سیر تطوری داستانها به ویژه در فیلمهای اروپایی به تطهیر روابط همجنس سوق یافته است.
🎞 از منظر کلی، در فرهنگ رسانهای ایران، روابط متناسب با ″عرفِ منورالفکرها″ مدیریت میشود لذا فرهنگ غنی ″اسلامی_ایرانی″ در این حوزه جایگاهی ندارد، بلکه عمدتا با تحقیر احکام اسلامی تعریف جدیدی از حدود روابط القا میشود.
🔴 اما کدام نگرش از پردهدریها در حوزه ″ارتباط آزاد″ که از فیلمهای سینمایی آغاز شد و به شبکه نمایش خانگی رسید و اکنون پایش به سریالهای سیما باز شده است، سود میبرد؟؟ نمایش ارتباطاتی که فرهنگ جامعه ایرانی را دستخوش تغییرات کرده و عرف را به پذیرش ارتباطات واداشته؛ ارتباطاتی که قبل از ازدواج به عنوان عشق و پس از ازدواج با محبوبهای قبلی است‼
🔶صداوسیما که عمدتا مخاطبانِ متعهد دارد با نمایش ارتباط بدون حدود زن ومرد قبل از ازدواج و حتی ارتباطات با حریمِ عرفِ ناپایدار بعد از ازدواج، سببِ فرهنگسازی این ″ولنگاری″ و پذیرش آن از سوی خانوادههای سنتی شده است، موضوعی که عمدتا در واقعیت تبعاتش بیش از بوستانی است که در سیما به نمایش میگذارند.
❓در این میان ″مسئولیت″ بیتوجهی به فرهنگ اسلامی و آسیبهای اجتماعی از نمایش این ارتباطات در سیما بر عهدهی کیست؟
📌ادامه دارد...
🔴
@gamedovomeenqelab