جواب دوست عزیزمان
شاید یکی از موضوعات مغفول در قبل از ورود به انتخابات مجلس لزوم چهره سازی ویا به عبارت دیگر معرفی قابلیت ها ، توانمندی ها و میزان کارآمدی و... میباشد که بدلیل بی توجهی احزاب و تشکلها و جریانات سیاسی و رسانه های ارزشی،به این امر مهم ، معمولاً افراد و شخصیت های موثری که وارد صحنه انتخابات میشوندیامی خواهند بشوند، در افکار عمومی جامعه جایگاهی نداشته و مردم حضور ذهن کافی و شناخت لازم را از آنان ندارند.
نکته بعدی کوتوله بودن تصمیم گیران وموثرین تشکلها و جریانات سیاسی در استان هست که به افراد صاحب نظر ، مستقل و متعهد به اصول و ارزش های انقلاب اسلامی زیادبهانمی دهندو...
نکنه سوم نبود چارچوب های مدون و شفاف و قابل اعتماد انتخاباتی هست که باعث شده افراد دارای عزت نفس نتوانند خودشان را با شرایط غیر ارزشی و نامناسب دوران قبل از تبلیغات وحین تبلیغات انتخاباتی تطبیق بدهندو یا با تطمیع ، وعدههای دروغ ویا وعدههایی که جزو وظایف قانونی یک نماینده نیست به عوامفریبی روی بیاورند ، ولی در مقابل افراد ارذل از این شرایط بیشترین استفاده را کرده و رقیب را کنار میزنند و...
نکته چهارم تشتت دربین نیروهای ارزشی و دلسوزان و علاقمندان به نظام و انقلاب هست که متأسفانه باعث شده توافق و تفاهم روی موضوعات اصلی همچون انتخابات با مشکل جدی مواجه شده و افراد شایسته با پراکنده شدن آرا و...قربانی شوند که مصداق اش همین انتخابات بود.
نکته پنجم فرهنگ سازی است ،
خود جنابعالی کاملا مستحضرید که این امر کاملاً آرام ،تدریجی و خیلی ظریف وبدوراز ایجاد حساسیت بایستی انجام پذیرد و همه ما در این خصوص مسئول هستیم ولی حاکمیت بیش ازهمه ،
الآن در فرهنگ انتخابات متاسفانه مفاهیمی مثل ؛متعهد متخصص, ارزشی ، دارای عزت نفس و استقلال فکری ، پاک دستی ، مخالفت بارانت خواری، پرهیز از مدیون شدن به هسته های قدرت و ثروت و... درهر دوره کم رنگ وکم رنگ تر میشود و این خطر بزرگی است که بزرگترین مرکز تصمیم گیری کشور را تهدید میکند.
باید فرهنگ سازی را تمام دستگاه های فرهنگی کشور و نخبگان و عالمان جامعه در این ارتباط شروع کنند( البته با یک آسیب شناسی علمی و دقیق از وضعیت فعلی و گذشته )
نکته ششم ؛شخصیت خود فرد هست که باتوجه به شرایط فعلی حاکم بر انتخابات و جامعه به نظر بنده بایستی یکی از این دو ویژگی ویا هردورا داشته باشد
۱- فرهمندی یکی از ویژگیهای شخصیتی و از راههای نفوذ فرد یا گروه است؛ و از راههای کسب قدرت اجتماعی بهشمار میرود. اشخاص فرهمند توانایی جذب تودههای مردم را به سوی خود دارند و میتوانند آنها را به انجام کاری وادار کنند، بدون این که مردم آن را بیعدالتی تلقی نمایند. شخص فرهمند همچنین جاذبه و محبوبیت بسیاری بین مردم دارد؛ و حتی اگر سِمت رسمی در اختیار نداشته باشد، میتواند بر رفتار دیگران تأثیر بگذارد. در جامعه فرهمندی یا کاریزما را بعضاً باعنایات ویژهٔ ماورایی یا خصایل غیرعادی مربوط میکنند در حالی که بسیاری از جامعهشناسان امروز معتقدند که کسب شخصیت فرهمند (کاریزماتیک) ممکن است؛ و میتوان ویژگیهای شخصیت فرهمند را شناخت .
۲-توان شناسایی افرادی که خبره درکار انتخابات بوده، و برنامه ریزی سازماندهی منظم و دقیق ستادی دربین اقشار مختلف مردم به منظور تأثیر گذاری مثبت در آنان(فرمول هر کسی بتواند افکار مردم را داشته باشد ، رفتار آنان را در اختیار خواهد داشت )
براساس ارزیابی ها تقریبا 20درصد آرا کاندیداها از همین طریق جمع میشود و اگردرراه اندازی این ستاد ها ملاحظاتی که عرض کردم را بتواند دقیق رعایت کندتا50 درصد تأثیر گذار خواهد بود.
البته نکات مهم زیادی هست که شاید خارج از حوصله باشد.
شما میتوانید از لابلای موارد مذکور علت عدم موفقیت استاد عزیز قضاوت فرمایید.
تحلیل یکی از دوستان