ده کنند، زیرا میزان صادرات نفت ایران به ازای هر یک نفر ایرانی در هر ماه کمتر از یک بشکه است در حالی که تصور مردم از درآمدهای نفتی دهها، صدها و گاهی هزار برابر واقعیت است و این تصور در اذهان عمومی شکل گرفته که حکومت از جمله دولت مسؤول تامین نیازهای مردم است در حالی که در دنیا مردم میدانند آنها باید هزینههای دولت را تامین کنند.
قدیری ابیانه ادامه داد: البته این چیزی از وظایف دولت برای اختصاص بهینه بودجه و هدایت کشور به سمت پیشرفت و توسعه کم نمیکند اما واقعیت این است که نقش بسیار مهمی را خود مردم دارند و هر گونه تنبلی، افراط و عدم رعایت انضباط اجتماعی و اقتصادی و کم کاری مردم به اقتصاد کشور لطمه میزند و اگر این تنبلی فراگیر باشد خسارت وارده با توجه به جمعیت ایران ضریب آن 80 میلیون برابر میشود.
وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از مسؤولان اجرایی گرفتار تفکر اشرافیگری هستند و این امر در میان مردم نیز نفوذ داشته است، گفت: همچنین مشاهده میشود برخی از مسؤولان و مردم کمکار و تنبل بوده و اسراف و اتلاف انرژی نیز توسط برخی مسؤولان و مردم صورت میپذیرد، بنابراین اشرافیگری، تنبلی و اسراف همه به ضرر کشور بوده و پسندیده نیست بنابراین سبک زندگی عمومی مردم نیز باید اصلاح شود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: امروز مردم از مسؤولان گلایه دارند جدای از اینکه این گلایهها ممکن است به حق و یا ناحق باشد اما یادمان نرود که همین مسؤولان را مردم انتخاب کردند و اگر مشکلی در مسؤولان است این مشکل به خود مردم بر میگردد. پس اگر میخواهیم این مشکل رفع شود باید مردم در نوع رای دادنهای خودشان تجدید نظر کنند.
ghadiri.ir/post/6255
دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی:
@Ghadiri1404
اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com