🏴انّا لِلّه وَ اِنّا اِلیهِ راجِعون
ستوانیکم "مجید بارانی" 61 ساله متولد زاهدان از خانواده مومن و انقلابی و اصالتاً سیستانی دارای 5 فرزند است. ایشان خرداد ماه سال 1383 هنگام خدمت در کلانتری 11 فرماندهی انتظامی شهرستان سراوان در اجرای طرح امنیت و ماموریت دستگیری یک شرور سابقه دار و مسلح در منطقه "بخشان" از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار می گیرد.
پس از انتقال به بیمارستان رازی سراوان 20 روز در حالت کما بود که با معجزه الهی به هوش آمده و پس از 20 روز بستری در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) زاهدان هوشیاری خود را به دست می آورد و پس از آن به صورت نباتی در منزل توسط همسر و فرزندان نگهداری می شد.
جانباز صددرصد مجید بارانی پس از شانزده سال زندگی نباتی و تحمل عوارض جانبازی، اخیرا دچار سکته شدید مغزی شده و به کما رفته و در بیمارستان امام علی (ع) بستری بود که لحظاتی مانده به اذان صبح سه شنبه مصادف با بیست و پنجم ماه مبارک
#رمضان به خیل عظیم شهدا پیوست.
روحش شاد و دعایش بدرقه ی راهمان...
#شهید_مجید_بارانی
🇮🇷
@gharibshahid
🍃🌹🌺👆
کانال رسمی سردار
#شهید_خلبان_قاسم_غریب