#اطلاع_رسانی
🔰 جلسه ی کارگروه عفاف و حجاب با میزبانی اداره صنعت معدن و تجارت و با حضور مسئولین اتحادیه های مشهد و پلیس اماکن
🔸 این جلسه در راستای نشست دوم کارگروه با قوه ی قضائیه و مدیران ارگانها، به عنوان جلسه ی تکمیلی برگزار شد.
🔹 در این جلسه وظایف اداره ی صنعت معدن و تجارت بر اساس مصوبات 427 و 820 شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت و گزیده ای از مصوبات در اولویت قرار داده شد.
🔹 بحث آموزش اصناف، نظارت بر اجرای قوانین و حمایت از تولید پوشاک اسلامی از جمله محوری ترین مسائل این جلسه بود که از سوی تشکل های عفاف و حجاب مورد مطالبه قرار گرفت.
همچنین رسیدگی به وضعیت آرایشگاه ها و پیگیری نصب ضوابط انتظامی پلیس اماکن در فروشگاه ها در این نشست مورد تاکید قرار گرفت.
🔹 لازم به ذکر است مواضع معاون مدیر کل اداره صمت و رئیس اداره اماکن، در این نشست بسیار قابل توجه و امید بخش بود.
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir