🔺 مدتی است پس از ریاست آقای رئیسی بر دولت، نوشته های آقای کوشکی را در گروه های مختلف می بینم و مطالعه می کنم. ده پانزده سال پیش هم یکی دو بار به مناسبتی در شیراز در یک کلاس چند نفره خدمت ایشان رسیدیم. مناظره ایشان با کرباسچی را هم در ایام فتنه حجاب به طور کامل مشاهده کردم.
🔹متاسفانه ایشان با اعتماد به نفسی بسیار بالا، با روحیه و شخصیتی رادیکال و با معلومات دینی و فقهیِ پایین، در مسائل دینی و فقهی اظهار نظر قاطع می کنند. در
همین یادداشت اخیر، آقای رئیسی را ترسو می خوانند چون ایشان می ترسد اگر قانون حجاب را اجرا کند ممکن است در کشور اغتشاش دیگری اتفاق بیفتد! و معتقدند این ترس باعث شده آقای رئیس جمهور وظیفه شرعی خود را انجام ندهد!
⬅️ برایم جالب است که نظر آقای کوشکی را درباره
این 26 موردی که امیرالمومنین علیه السلام از اجرای احکام[اولیه] خدا به خاطر همین دردسر ها و تزاحم ها کوتاه آمدند را بدانم. خدای ناکرده و العیاذ بالله ایشان را که ترسو نمی دانند؟!!
✅ وظیفه شرعی بالفعل، آن چیزی است که بعد از لحاظ تزاحمات، وظیفه شرعی می شود نه اینکه حکم اولیه را بگیریم(اگر بپذیریم که حکم اولیه، «وجوب» اجبار به حجاب توسط حاکمیت است و نه مثلا «جواز» اجبار) و در قالب یادداشت های شعارگونه، اعمال کننده تزاحم را که دارد وظیفه شرعی بالفعلش را انجام می دهد، ترسو و مرتکب خلاف شرع بنامیم!!!
🔰 کشکول یک طلبه 👈
عضو شوید