🌹📝
#سخن_اعضای_گلبرگ 👇
با سلام و احترام خدمت شما و اعضای محترم کانال.
من 19 سال دارم و در درسم و مسیر مادی کاملا موفق هستم. ولی هم از جهت جنسی و از حیث روحی احساس میکردم که به دنبال ازدواج بروم(بنا به دلایلی اعم از دوری از گناه) . اما خب ابتدای امر همه مخالفت میکردند و میگفتند که سنت کم هست و باید حداقل یکی دو سالی بگذره.
برای همین پیش مشاور اسلامی و مقید رفتم و جلسات متعددی درباره تیپ شخصیتی خودم و سایر موارد صحبت شد تا اینکه ایشون مهر تایید بر ازدواج من زدند. و خانواده هم قانع و آماده مورد یابی شدن. بعد از مدتی خانواده ای معرفی شد و ما مزاحم اونها شدیم و بعد از جلساتی هم حقیر هم خانمم نظراتمون نسبت به هم مثبت بود والحمدلله ملاک هردوی ما و خانواده های تقید و مسئولیت پذیری و بعضی از موارد مهم و قابل توجه اجتماعی و مذهبی بود.
الان هم با همسر عزیزم دوران پسا عقد رو در اوج لذت در کنار برنامه تحصیلی و اجتماعی به سرمیبریم.
مهم ترین نکته در این وصلت بعد از توکل و لطف و عنایت خداوند و اهل بیت و شهدا، بصیر بودن خونواده ها بود که در اوج دقت و منطق برای ما دوتا جوون مسیر رو باز کردند و حامی ما بودند.
پدر و مادرهای عزیز اینکه میگن سخت گیری نشه منظور این نیست که با حسن ظن کامل در ملاقات اولیه نظرتون رو مثبت اعلام کنید. خیر بلکه منظور اینه که ملاکتون موارد جزئی و غیر مهمی مثل بعضی از این مادیات نباشه که سبب بشه دوتا جوون که کاملا مثل هم هستن نتونن به هم برسن.
درضمن ازتون التماس دعا دارم. دعا کنید که هم ما دو تا جوون به خوشبختی و سعادت برسیم هم باقی زوج ها به سعادت برسن. همچنین همه عزیزان مجرد هم مشرف به تاهل بشن.
(التماس دعای شهادت)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📝شما هم میتوانید نظرات خود را با دیگر اعضا، به اشتراک بگذارید✍
🌷
@golbarg_ezdevaj