🌴🌹🥀🕊🥀🌹🌴
#ششم_بهمن_ماه
سالروز
#قیام_خونین
مردم غیور و
#شهیدپرور_آمل
در این روز شهر آمل یکی از مناطقی بود که کانون نا آرامی ها و تجاوز منافقین از خدا بی خبر شد.
منافقین کور دل از اواخر سال ۱۳۵۸ ه.ش ، جنگل های آمل را محلی برای اقدامات خرابکارانه و مبارزه مسلحانه علیه کشور کرده بودند .
با اقدامات منافقین ، جاده هراز که یکی از مهمترین راه های مواصلاتی تهران و شمال کشور محسوب می شد ، نا آرام شد .
آنها با جذب افراد فریب خورده و تجمع در جنگل ها در بهمن ماه سال ۱۳۶۰ به خیال خام خود زمینه را برای حمله به شهر آمل و تصرف آن آماده دیده بودند و بنابراین با یک گروه کمتر از صد نفری برای حمله به شهر در صبحگاه ششم بهمن ماه برنامه ریزی کردند.
هدف از این حمله ، تصرف شهر آمل به عنوان یکی از شهر های استراتژیک شمالی بود .
با تصرف این شهر ، کنترل یکی از راه های مواصلاتی مهم تهران به شمال کشور قطع می شد و تحت کنترل منافقین قرار می گرفت .
با توجه به دشت های وسیع و جنگل های فراوان ، امکان برنامه ریزی برای حمله به شهرهای دیگر نیز وجود داشت .
به خیال باطل منافقین ، با تصرف شهر آمل و تشکیل یک حکومت خود خوانده در آن ، حمایت های مستکبرین جهان نیز کسب می شد و نکتۀ دیگر اینکه با تحلیل های نادرستی که کرده بودند ، فکر می کردند ، با تصرف مراکز حیاتی شهر ، همۀ مردم به آن ها پیوسته و از آن ها حمایت خواهند کرد .
در مراحل بعدی پس از قطع خطوط ارتباطى و تقویت نیروهاى مخالف داخل شهر ، دیگر مناطق مازندران به تصرف نیروهاى اتحادیه درآمده و پس از آن آحاد مردم در یک زنجیره متشکل در سراسر ایران بپا مىخیزند و رژیم جمهورى اسلامى را ساقط مىکنند .
بالاخره صبح روز ششم بهمن ماه ، یک روز سرد زمستانی فرا رسید . طبق برنامه ریزی صورت گرفته ، منافقین ابتدا به مراکز حساس نظامی و تصمیم گیری نظیر سپاه ، کمیته انقلاب اسلامی (نیروی انتظامی فعلی) ، ژاندارمری ، فرمانداری ، بخشداری و بنیاد شهید حمله کردند و این مراکز را تا روشن شدن صبح و آغاز بکار ادارات به تصرف خود در آوردند . بعضی از مناطق مهم شهر مثل دوازده پله ، پلیس راه و سبزه میدان نیز در کنترل آن ها در آمد .
از همان ابتدای صبح وقتی ملت شجاع و انقلابی آمل و روستاهای اطراف از قضیه مطلع شدند ، از خانه ها بیرون آمدند و نبرد مسلحانه و غیر مسلحانۀ خود را با یاغیان و گرگ صفتان منافق شروع کردند و با ساخت سنگرهای بیشمار ، شهر آمل را برای همیشه به نام شهر «هزارسنگر» در قاموس انقلاب اسلامی ایران ثبت کردند . میدان هزار سنگر آمل که در خیابان امام رضا (ع) به طرف بابل قرار دارد ، در همان سال ها به همین دلیل نام گزاری شد .
همۀ شهر حالت تعطیلی و وضعیت نظامی به خود گرفته بود .
این نامردمان به هرکسی که در شهر می دیدند ، تیراندازی می کردند .
درگیری میان نیروهای مردمی و منافقین در دم دمای ظهر به اوج خود رسید و تعداد زیادی از نیروها به شهادت رسیدند .
خیلی از زن ها نیز در کنار مردان در این حماسه نقش آفرینی کردند و یک شهید نیز تقدیم نمودند . سهم روستائیان پاک دل در این میان سرنوشت ساز بود .
درگیری تا غروب همان روز ادامه داشت و نیروهای مردمی یکی پس از دیگری مراکز حساس شهر را که به تصرف منافقین درآمده بود ، پس گرفتند و شهر در کنترل کامل ملت قرار گرفت .
در این واقعه از مردم شریف آمل نیز چهل نفر به شهادت رسیدند ؛ از منافقین نیز ۳۴ نفر کشته و چند تن زخمى و سى نفر دستگیر شدند و بقیه نیز با ذلت و خواری مجبور به فرار گردیدند .
در بازجویی هایی که از این نامردمان شد ، می گفتند که به ما گوشت گرگ می دادند تا بی رحم و قسی القلب شویم ، فکر می کردیم که مردم آمل با ما هستند ولی غافل گیر شدیم .
شکست عظیم منافقین و درس بزرگی که به آن ها داده شد ، برای همیشه در تاریخ این مرز و بوم جاودانه گردید .
حماسۀ مردمی آمل باعث شد که با تودهنی که منافقین از خدابی خبر خوردند، برای همیشه بساطشان جمع شود و جنگل های سرسبز شمال و جادۀ زیبای هراز برای همیشه از وجودشان پاکسازی شود.
شادی روح
#امام_راحل و
#شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
🌴🌹🥀🕊🥀🌹🌴
#گُـــلِستٰانِ_خـــٰاطِرٰاٺِ_شُـــــهَدٰا
http://eitaa.com/golestanekhaterat
https://www.instagram.com/Golestane_khaterate_shohada
*عضویت در واتساپ👈🏻09178314082*
اللهم عجل لولیک الفرج
──┅═ঊঈ🌹ঊঈ═┅──