سؤال دوم:
🔹امتحانات متربیان به چه صورت برگذار می شود؟
جواب :
🔸متربیان در مدرسه مسجد تمام دروس و کتب مصوب آموزش و پرورش را با قوت خوانده و در امتحانات نیم ترم و ترم در محیط آرام،معنوی،عاطفی و پر نشاط مسجد مورد ارزیابی قرار می گیرند و تمام مدارک ، برگه ها ، گزارشات تربیتی،آموزشی،مهارتی و ...و همچنین مستندات پرونده طبی،خانوادگی و نهایتا تمام ابعاد زندگی متربی در کار پوشه جمع آمری شده و برای وی بایگانی می شود.
(لازم به ذکر است کارپوشه جدیدترین و آخرین مدل و روش در نظام سنجش و اندازه گیری جهانی است و خیلی به روز تر و دقیق تر از کارنامه های متداول در مدارس ما است که در زمان های بسیار قدیم در کشورهای پیشرفته مرسوم بوده و الان منسوخ شده است.
🔸اما در عین حال متربیان مدرسه مسجد در پایان مقطع ابتدایی پس از اتمام ۶ سال می توانند در آزمون جامع شرکت کرده و با دادن امتحان ششم به تنهایی مدرک معتبر آموزش و پرورش دریافت نماید.که حسن این روش آزاد شدن از اضطراب هرساله و هر ترم در مدارس برای امتحانات است که آثار مخرب و وحشتناکی بر روی جسم و روان فرزندان گذاشته و میگذارد.یعنی به جای ۱٢ بار آزمون پر استرس تنها یک بار در یک آزمون ساده شرکت کرده و کارنامه دریافت می شود.
برای مقطع متوسطه هم هر سال امتحان متفرقه توسط آموزش و پرورش گرفته و کارنامه داده می شود.
🔸همچنین در مقطع ابتدایی چنانچه یک متربی پس از یک یا چند سال تحصیل علم و معنویت و مهارت تصمیم داشت به مدارس آموزش و پرورش برود در همان مدرسه مقصد در تابستان مورد آزمون تعیین سطح قرار گرفته و در پایه بالاتر مشغول ادامه تحصیل می شود.لذا تکرار پایه و وقفه تحصیلی برای هیچ یک از متربیان تا به حال اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد.
🔸همچنین لازم به ذکر است که امثال این قوانین : آزمون جامع،امتحان متفرقه و آزمون تعیین سطح مصوب مجلس شورای اسلامی بوده و هرگونه دخل و تصرف در این قدانین از حیطه اختیارات وزارت آموزش و پرورش خرج است.
ضمن آنکه پیش از انقلاب هم این قوانین بوده و در کشورهای پیشرفته قوانین بسیار سهل و آسان برای هر چه مردمی تر شدن تعلیم و تربیت رسمی وضع شده تا هر چه بیشتر مردم بتوانند اختیار تعلیم و تربیت فرزندان خود را خود به دست بگیرند.
...
@shamta
sedayegonabad.ir
@gonabad20