داشت و درمان و مراقبتهای تولیدمثل انجام دهیم، میتوان جمعیت حال حاضر زمین یعنی 6.8 میلیارد نفر را 10 تا 15 درصد کاهش داد». از این رو، موضوع جنگ و ترور بیولوژیک علیه کشورهای معارض نظام سلطه بسیار جدی است چون علاوه بر هزینه کمتر در مقایسه با جنگ نظامی، در پوششهای بشردوستانه انجام میشود؛ نظیر پادویی تشکل موسوم به سازمان عفو بینالملل با سناریوی کارتلهای دارویی و در قالب دلسوزی برای مردم ایران. افزون بر این، مدعیان سیاسی نکردن واکسن کرونا همان کشورها و نهادهایی هستند که در برهه جنگ تحمیلی، در هبه کردن تسلیحات کشتارجمعی و شیمیایی به صدام لحظهای تردید نکردند. ضمن اینکه حتی در عرصههای غیرنظامی نیز غرب خصومت خود را با ایران اسلامی نشان داد. ماجرای صادرات خونهای آلوده به ویروس ایدز فرانسوی به ایران یکی از این موارد محسوب میشود. تأسفبارتر اینکه وقتی به «لوران فابیوس»، وزیر خارجه اسبق فرانسه تذکر میدهند که خونهای صادراتی آلوده بوده، در کمال خونسردی میگوید: «نگران نباشید، این خونها در فرانسه مورد استفاده قرار نگرفتهاند»!
کشور آفریقایی اوگاندا یکی دیگر از کشورهای قربانی توطئه جنگ بیولوژیک است. این کشور، رکورددار ایدز در قاره سیاه است، چراکه سرمنشاء رود نیل در آنجا قرار دارد و به این جهت که صهیونیستها خواستار تصرف «نیل تا فرات» هستند، این ویروس مرگبار را برای کاهش جمعیت اوگاندا شیوع دادهاند.
و بالاخره اینکه واکسن کرونا با روشی کاملاً متفاوت از شیوههای مرسوم پزشکی ساختهشده و استفاده از نوع غربی آن بهاحتمالزیاد پیامدهایی روی ساختارهای ژنتیکی خواهد داشت. از این رو، اقتضای عقلانیت و تدبیر آن است که از واردات این سلاح بالقوه بیولوژیک جلوگیری شده و فریاد و شیون مزورانه غرب دراینباره، در تلاش محققان و دانشمندان کشور برای تهیه واکسن ایمن بومی خللی ایجاد نکند.