🔸
تماس تلفنی وزیر خارجه ترکیه با ظریف درباره اظهارات اردوغان/ وزیر خارجه ترکیه: اردوغان از حساسیت و ریشه شعری که خواند مطلع نبود
◀️ در تماس تلفنی امشب مولود چاوش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه با ظریف وزیر امور خارجه ایران طرف ترکیهای ضمن تاکید بر روابط نزدیک و دوستانه میان ایران و ترکیه و سیاست قطعی حسن همجواری آنکارا، اطمینان داد که رئیس جمهور ترکیه به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی و سرزمینی ایران احترام کامل گذاشته و نسبت به حساسیتهای پیرامون شعر قرائتشده نیز مطلع نبوده و آن را صرفا در ارتباط لاچین و قرهباغ می دانسته و به همین دلیل آن را در مراسم باکو خوانده است.
◀️ ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفتگوی تلفنی با تاکید بر اهمیت روابط دوستانه و حاکی از احترام دو کشور و نیز روابط صمیمانه میان رئیس جمهور ترکیه و مقامات عالیه جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد روابط دوجانبه در بستر اعتماد متقابل بیش از پیش گسترش یابد.
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1752760323C3dffc8e554
@gozideyekhabarha