🔹
متن کامل بیانات آیت الله فاضل لنکرانی
متأسفانه در این چهل و چند سال آن ارتباط علمی، عاطفی، معنوی، دینی که بین روحانیت و مردم بوده تا حدی کم شده و این علل زیادی دارد البته بد عمل کردن خود ما هم یکی از علل است، بعضیها شؤون روحانیت را رعایت نمیکنند.
روحانیای رفته یک ماشین قسطی بخرد، خودش با خانمش ایستاده، یک دختر بد حجاب میگوید شما چه زمانی ثبت نام کردید؟ این شأن روحانیت نیست که آنجا بایستید، حتی اگر هزارتا از این ماشینها را به او مجانی بدهند یا حرکات نمایشی که طلاب با این لباس انجام میدهند، حرمت این لباس را بعضی جاها شکستهایم.
از جمله همین قضیهای که این روزها در یک درمانگاه اتفاق افتاده، اگر واقعاً آن طلبه مشغول فیلمبرداری شده باشد، که بعضی میگویند اینطور نبوده، عکس و فیلم گرفتن از کسی که منکری را انجام میدهد خود نیز منکر است. هم آن خانم که حجاب از سر برداشته مرتکب حرام شده و هم شما. قانون هم نمیتواند شما را بر کار حرام مأمور کند، آن هم در این لباس که لباس پند و موعظه است بلافاصله یک عاملی هم که آنجا نشسته این فیلم را در اختیار خبرگزاریهای خارجی میگذارد تا در دنیا پخش شود. این کار چه لطمهای به روحانیت وارد میکند؟ این روحانی اینقدر توجه ندارد که محیط درمانگاه غیر از محیط خیابان است، فردی که مریض دارد و دچار بحران روحی است شرایطش با دیگران فرق دارد ولو قبح بی حجاب بودنش کم نیست.
یک مطلب بسیار مهمی که به خودم و همه شما توصیه میکنم صبر در مقابل اهانتهاست. عکسالعمل نشان دادن و برخورد تند کاملاً اشتباه است. فکر کنیم راهکار مناسب برای آن پیدا کنیم. باید با هر کدام از افراد به یک نحو خاص ارتباط برقرار کرد.
یک فراز از سخنان مرحوم والد ما در سفارش به حسن اخلاق و رفتار خوب پخش شده است ایشان با استناد به آیه شریفه «وَلَوْ کُنْتَ فَظًّا غَلِیظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِکَ» میفرماید: مگر ما در عالم هستی کسی بالاتر از پیامبر اکرم وجود دارد که رحمۀللعالمین باشد؟ اما خداوند متعال به همین پیامبر می فرماید اگر نرمخو نبودی مردم رهایت میکردند، ما نیازمند تقویت اخلاق خود هستیم تا بتوانیم پیام دین را برسانیم، نمیخواهیم خودمان را در دل کسی جا کنیم که این خود شرک است، بایداخلاقمان را درست کنیم تا پیام دین را به مردم برسانیم.
مردم این زمان بیش از هر زمان دیگری نیاز به مسائل دینی دارند.
https://www.asriran.com/fa/news/951157/