✍
درحالی که بخشی از مردم به علت مصرف پایین، قبوض آب و برق و گازشون صفر و رایگان شده و به نسبت گرانی در موارد مختلف، قبوض انرژیهای مصرفی افزایش آنچنانی نداشته، فاضل میبدیِ اصلاحطلب مثل همیشه چشمان خودش رو بسته و دهانش رو باز کرده و گرانی موجود در مملکت رو تماما به گردن رئیسی و دولتش انداخته!
کسی هم نیست به این شیخ اصلاحطلب بگه: جناب میبدی! چرا در دوران سیاه
#دولت_سرطان_روحانی که دلار بیش از هزاردرصد افزایش داشت و اقتصاد ایران دچار فروپاشی شد، شما به طور کامل سکوت کردی و صدایی از شما در نیومد؟ چرا در دوران سیاه
#دولت_سرطان_روحانی یک اعتراض حتی کوچک از دولت اصلاحطلب محبوبتان که مسبب بدبختی امروز ما مردم هست نکردید؟ ولی امروز که دولت رئیسی شبانهروز درحال رسیدگی به فجایعیست که شما اصلاحطلبان در کشور رقم زدید، زبان باز کرده و مدام دولت مردمی رئیسی را تخریب میکنید!؟
تهمت نمیزنیم؛ سوال میپرسیم و جوابش با شما:
آیا در دولت سرطان روحانی که بیتالمال به معنای واقعی کلمه توسط جریان فاسد اصلاحات غارت شد و به یغما رفت، آیا به شما هم به عنوان میرزابنویس اصلاحات چیزی میرسید که هیچوقت به خیانتها و ویرانگریهای دولت محبوبتون اعتراضی نکردید؟ و با اومدن دولت رئیسی که بریزوبپاشها از بیتالمال قطع شده، شروع به تخریب دولت رئیسی میکنید؟
اگر پاسخ سوال ما رو دادید، بی کموکاست در کانال منتشر میکنیم ...
🖥
عضو کانال حاج علی تی.وی بشید 😎👇
🆔 @hajalitv