✅چرا رسانه ها اینقدر عطش دروغگویی دارند؟
🔺 رسانهها معمولاً برای سرپا نگه داشتن خود نیاز به تولید محتوا و خبر دارند. اما اینکه این خبرها چگونه تولید میشوند بسیار مهم است.
🔺 معمولاً وقتی در یک نقطهای از جهان حادثهای روی میدهد رسانهها عطش پوشش دادن آن حادثه را دارند. هر چقدر روایت ، دست اولتر باشد، رسانهها بهتر دیده میشوند.
🔺 در ماجرای درگیری رژیم صهیونیستی با هستههای مقاومت، رسانههای غربی عمدتاً برای جذب مخاطب اقدام به جعل روایت میکنند. این رسانهها تلاش میکنند تا روایتهای جعلی خود را به سمتی سوق دهند که کمتر افراد از آن روایتها خبر دارند. لذا عطش شنیدن اخبار از سوی مخاطبین عاملی است که دروغهای رسانهای را باورپذیر میکند.
🔺 خبرهایی که این روزها نیویورک تایمز و یا از شرق الاوسط و... به بهانه حملات پینگ پنگی رژیم صهیونیستی و ایران منتشر شده است از این دست میباشد. ادعایِ دادن طرح عملیات طوفان الاقصی توسط حماس به جمهوری اسلامی، ادعای پیام تهران برای عدم پاسخگویی به اسرائیل در صورت حمله محدود،ادعای پیشنهاد آمریکا به نتانیاهو در ازای حمله نکردن به اهداف خاص در ایران و دهها خبرسازی دیگر از جمله مواردی هستند که در این روزها به وفور یافت میشود.
🔺 لذا در روزهای آشفته خبری که تشخیص خبر جعلی از خبر واقعی برای مخاطبینِ عام مشکل میباشد، بهترین اقدام، بررسی موشکافانه اخبار و اطلاعاتی است که به صورت مجهول منتشر میشود. سواد رسانه در این زمینه میتواند بسیار به کمکِ مخاطبین بیاید.
✍ سعید میرزایی
🌷سوادـرسانه
🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است