تجربه یکی از اعضای حاضر در گروه قبلی مباحثه نظم برای بندگی
🌈چقدر این دوره یک ماهه زود گذشت و چقدر عالی بود.
🌱به جرئت میتونم بگم زندگی من به دو دوره قبل و بعد از این دوره تقسیم میشه. خودم از اتفاقاتی که درونم و در شکل ظاهری زندگی ام افتاده شگفت زده هستم.
✨احساس آرامش و نزدیکی به خداوند و قدرتی که در انتظار شکفتن بود و در این دوره فرصت بروز پیدا کرد را مدیون شما هستم.
🌠من برای اولین بار، یک ماه پشت سرهم بین الطلوعین بیدار بودم گاهی بخصوص روزهای اول شاید در حدچند دقیقه ولی این روزها تقریباً تمام بین الطلوعین بیدار هستم.
❤️ در طول این ماه کمتر عصبانی شدم و با همسر و پسرم با محبت بیشتر رفتار کردم .این اتفاق در رفتار آنها هم بسیار تاثیر داشت.سعی میکنم در مسائل بیشتر فکرکنم و دقیق همه جوانب را بسنجم و تاجایی که میشه خودم با تعقلم حلشان کنم واکر نتوانستم کمک بگیرم
🌈برای اولین بار در یک ماه از کار خانه دلزده نشدم و احساس خسران وقت نکردم.فکر این که تمام غذاهایی که میپزم نزری است و نیت تمام کارهایم برای اوست از لذت بخش ترین حس هایی بود تا امروز تجربه کردم.
💎برای اولین بار آنقدر کارهای روزانه ام را با سرعت انجام دادم و کارهای فوق برنامه داشتم که همسرم متعجب شد
🎂برای اولین بار کارهایی که سالها بود به تعویق افتاده بود انجام دادم مثل آموزش دیدن برای پخت و خامه کشی و تزیین کیک تولد.امسال کیک تولد پسرم که آذرماهی است را خودم درست کردم و خانواده همسرم باورشون نمیشد از بیرون نگرفتیم.
🌱برای اولین بار...
🌱آنقدر این برای اولین بارها زیاد است که نیاز به یک متن جدا دارد.
🌹فقط میتوانم مراتب تشکر و قدردانی خودم را از شما اعلام کنم و این را میدانم که حقی برگردن ما نهادید که قادر به جبران آن نیستیم و جز دعای خیر در ازای آن چیزی نداریم.
🤲ان شاالله از یاران امام زمان باشید و به زودی در کنار ایشان برای سعادت جهانیان خدمت کنیم.
✨✨✨✨✨✨✨
📣ثبت نام دوره جدید طرح نظم برای بندگی آغاز شد:
https://eitaa.com/vanazm/2705
https://eitaa.com/vanazm/2707
❌توجه داشته باشید زمان و ظرفیت عضو پذیری محدود هست لطفا به دوستانی که می دونید طرح براشون مفیده این اطلاعیه را هدیه بدید و برای طی کردن روند ثبت نام و آشنایی بیشتر با سازوکار و قوانین آن کمکشون کنید تا متوجه باشند تنها مسیر ثبت نام فقط همان راهی هست که در دو لینک بالا توضیح داده شده
✨✨✨✨✨✨✨✨
کانال اصلی نکات و مراحل طرح نظم برای بندگی
@vanazm