*📌جنگ روایت ها در
#مذاکرات_وین*
🔷 هیأت ایرانی در وین، ۲ سند شامل لغو تحریم ها و مسائل هسته ای را به طرف مقابل ارائه کرد.
🔷 سطح این مذاکرات بیشتر کارشناسی است نه در حوزه وزرا.
🔷 این دور از مذاکرات اگرچه زود تمام شد اما چارچوب نظری تیم ایرانی برای غرب شفاف شده و در حال حاضر تمرکز روی جنگ ادراکی و روایتی خواهد بود تا بتوانند از داخل خواسته ایران را تضعیف کنند.
🔷 وقتی به روایت دو تیم در این حوزه رجوع می کنیم موارد ضد و نقیضی را در این عرصه می بینم.
🔷 تیم ایرانی از فرصت یک هفته ای طرف های غربی برای ادامه مذاکرات سخن می گوید اما طرف غربی از توقف مذاکرات و احتمال شکست آن سخن می گویند.
⁉️ این روایت های دوگانه نشان دهنده چیست؟!
🔷 در ابتدا باید از «آقا اجازه» بودن تیم اروپایی در غیاب آمریکا در برجام که در دولت ترامپ از این سند توافق خارج شد سخن گفت.
🔷 غربیها سعی دارند با بازی های سیاسی تعهدات خود در برجام را به حداقل برسانند و از سوی دیگر ایران را مقصر عدم شکل گیری برجام نشان دهند.
🔷 به نظر میرسد نوع گفتمان و مواجهه دولت قبل با اروپا و غرب که به «دیپلماسی خنده» معروف بود باعث بدعادت شدن اروپاییها شده است!
🔷 آنها فکر می کنند که مذاکره برای مذاکره همچنان قابل انجام است و ایران را می توانند وارد یک سلسله مذاکرات باطل کنند که نتایجی برای کشورمان ندارد.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐
hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔
splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️
https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️
http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#مذاکرات #تحریم #برجام #آمریکا