صحبتهای حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، رئیس محترم قوهی قضاییه پیرامون سانحهی هواپیمای مسافربری ایران – اوکراین – 23 دی 1398، اخبار ساعت 14 شبکهی 1 سیما
«حتما این مسأله ابعاد مختلفی دارد. یک بعد آن مسألهی حقوقی این قضیه است که باید دنبال شود بهنحوی که به هیچ عنوان حقوق مادی و معنوی جانباختگان عزیز این قضیه و خانوادههای محترمشان ضایع نگردد و حتماً استیفا خواهد شد.
ما رسیدگی به مسأله را از نظر قضایی واگذار کردهایم به سازمان قضایی نیروهای مسلح اما آن عزیزان باید حتماً از کارشناسان مختلفی که در این قضیه هستند بهویژه «کارشناسان سایبری» کمک بگیرند. موضوع، موضوع پیچپیدهای است. موضوعاتی که از این قبیل در دنیا اتفاق میافتد، یک کار پیچیدهای است که نیاز دارد به امور فنّی و تخصصی و حتماً زمانبر که در رسیدگی این موضوع، کارشناسی موضوع مورد توجه هست.
اولاً کارشناسی کامل این موضوع مورد تأکید ما است که تمام ابعاد این قضیه مورد توجه قرار بگیرد؛ ثانیاً مسألهی اجرای عدالت است. مردم عزیزمان بدانند که در این قضیه، حتماً تأکید ما و تأکید نظام بر اجرای عدالت است بدون هیچگونه تردیدی.»
@ut_cyber