دلباخته زن شوهردار بودم؛ وقتی شوهر سحر خانه نبود، وارد شدم و...
سه سال سکوت، سه سال زندگی در سایه، اما بالاخره لحظهای رسید که راز یک جنایت وحشیانه فاش شد. مرد جوانی که با وسوسهای شیطانی، مادر و دختری بیدفاع را به قتل رسانده بود، سرانجام در برابر عدالت زانو زد.
این جنایت هولناک ساعت ۶ عصر روز اول بهمن ۱۳۹۲ در خیابان طاهری واقع در منطقه زمزم تهران رخ داد. با تماس یکی از بستگان خانواده قربانی که متوجه بوی شدید گاز شده بود، مأموران کلانتری ۱۶۱ ابوذر به محل حادثه اعزام شدند. آتشنشانان با حضور در ساختمان، در طبقه دوم با صحنهای دلخراش روبرو شدند؛ جسد سحر ۲۴ ساله و دختر سهسالهاش یلدا بیجان روی زمین افتاده بود.
در ابتدا تصور میشد نشت گاز باعث مرگ آنها شده است، اما بررسیهای دقیق پزشکی قانونی، معمای این جنایت را آشکار کرد؛ هر دو قربانی پیش از انتشار گاز خفه شده بودند.
ردپای قتل عمد و سرقت
با آغاز تحقیقات از سوی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران و به دستور بازپرس منافیآذر از شعبه سوم دادسرای امور جنایی، رازهای بیشتری از این پرونده فاش شد. همسر مقتول که راننده کامیون بود، بهطور معمول مبالغ زیادی پول نقد در خانه میگذاشت. این موضوع و همچنین نبودن پول و طلا در خانه، فرضیه سرقت را تقویت کرد.
پس از ردیابیهای گسترده، مشخص شد مصطفی، یکی از بستگان دور سحر، در روز حادثه در نزدیکی محل جنایت حضور داشته است. مظنون اصلی پرونده، سرانجام روز ۲۷ مردادماه و پس از گذشت بیش از دو سال، دستگیر شد.
اعتراف تلخ پس از ۸۷۸ روز
مصطفی ابتدا همه چیز را انکار میکرد، اما سرانجام ساعت ۱۱ صبح روز ۲۸ مرداد، پس از ۸۷۸ روز سکوت، به قتل اعتراف کرد. او پرده از نیت پلید خود برداشت وگفت:در مراسم عروسی سال ۱۳۹۱ با سحر آشنا شدم و از همان موقع به او علاقهمند شدم. میدانستم متأهل است اما وسوسه مرا رها نکرد. روز حادثه فهمیدم شوهرش در خانه نیست. به بهانه دیدار، وارد خانه شدم و مثل مهمان با من رفتار کرد. اما شیطان وسوسهام کرد. وقتی مقاومت کرد، او را خفه کردم و چون دخترش مرا دیده بود، یلدا را هم به قتل رساندم. سپس صندوقچه طلا و پول را دزدیدم، شیلنگ گاز را بریدم و محل را ترک کردم.
قاتل که خود را آشپز و دارای دو فرزند معرفی میکند، گفت:از همان لحظه اول عذاب وجدان داشتم، اما به خاطر خانوادهام سکوت کردم. فکر نمیکردم بعد از این مدت شناسایی شوم.
مصطفی هنگام مواجهه با این سوال که اگر چنین جنایتی برای خانواده خودش رخ میداد چه واکنشی داشت، سکوت کرد و تنها سرش را پایین انداخت.
بازسازی صحنه جنایت در راه است
با صدور دستور قضایی از سوی بازپرس پرونده، متهم برای بازسازی صحنه جنایت در اختیار مأموران پلیس آگاهی تهران قرار گرفته و تحقیقات تکمیلی در حال انجام است./رکنا
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154