تخلف بزرگ در پرسپولیس
▪️پرداخت ۲۳۰ هزار دلار به یک ایجنت در ماجرای انتقال نیازمند
⚽️ اختصاصی تسنیم | باشگاه پرسپولیس در پنجره نقلوانتقالاتی تابستان شروع خوبی داشت و چند بازیکن را به خدمت گرفت که یکی از آنها پیام نیازمند بود، دروازهبانی که با قراردادی دو ساله از سپاهان به پرسپولیس پیوست تا یکی از خریدهای بزرگ و خوب این تیم لقب بگیرد.
⚽️در این پروسه اما اتفاقاتی رخ داده که قابل تأمل است و باید مورد بررسی قرار گیرد. طبق اطلاعاتی که در اختیار خبرنگار تسنیم قرار دارد باشگاه پرسپولیس برای این انتقال قراردادی مجزا با یک مدیربرنامه به مبلغ ۲۳۰ هزار دلار امضا کرده است.
⚽️این قرارداد مابین باشگاه پرسپولیس و شخصی به نام رضا مصطفایی با طرفیت شرکتی اتریشی به امضا رسیده که براساس آن، باشگاه پرسپولیس باید مبلغ 230 هزار دلار آمریکا را بلافاصله پس از عقد قرارداد دو ساله پیام نیازمند، به عنوان حق کارگزاری به این شخص پرداخت میکرد. این اتفاق در حالی رخ داده که طبق قانون فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، باشگاهها به طور مستقل حق امضای قرارداد با کارگزار و مدیر برنامه را ندارند./دانشجو
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154