❗️ واکنشهای متفاوت مخاطبان حوزهنیوز به یک مصاحبه!
مصاحبه با دبیر مجمع اساتید حوزه علمیه تهران با واکنشهای متفاوت مخاطبان همراه شد. حسین نیکویی در این مصاحبه از ناچاری برخی اساتید برای کار کردن در اسنپ گفته و گفته بود: اگر حداقلها برای اساتید تامین نشود، استاد حوزه ناچار است یا در اسنپ کار کند و یا از سایر امور مشکل معیشتش را حل کند و در این حالت دیگر فرصتی برای کار و فعالیت علمی باقی نمی ماند.
با هم برخی از واکنشهای مخاطبان را مرور میکنیم:
💬 کمیل:
چه عجب یکی حرف دل ما رو زدو چه عجب که شما منتشرش کردید... سپاسگزار
💬 منتقد:
عجب تیتر ضعیفی انتخاب کردید برای جذب مخاطب که هر کاری نباید کرد ارزش صحبت های ایشان را پایین آوردید.
💬 محمدرضا:
سلام این خبر که «استاد حوزه ناچار است در اسنپ کار کند!» خیلی مرا ناراحت کرد. اگر مسئولین حوزوی تا کنون یک اتاق فکر اقتصادی برای حل مشکل معیشت طلاب بی بضاعت درست می کردند و برنامه های مدونی را به حوزه های استانها و به تبع مدارس شهرستانها می دادند، امروز شاهد این « خبر تلخ » نبودیم. حال این اتفاق دردناک باید تلنگری باشد برای کسانی که در سربازخانه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مسئولیتی عهده دارند. می شود ما هم به نوبه خود در اقتصاد مقاومتی حضور داشته باشیم و به فرامین امام خامنه ای(مدظله العالی) لبیک عملی بگوئیم. طلاب روستایی را می شود تشویق کرد و با همکاری مدیران استانی وام اشتغال و کارآفرینی را تهیه تا بتوانند با مساعدت خانواده خود کار نگهداری دام و طیور و ماکیان را در زادگاه خود گسترش دهند.
💬 مصطفی:
پس وضع اساتید خوب شده چون پیش از این کشاورزی میکردند و علامه امینی و خوئی تحویل میدادند.
💬 جواد :
مدتی است که خبرگزاری حوزه وارد سوژه های جذاب شده و از حالت فرمایشی خارج شده... تبریک میگم.
💬 نام و مشخصات محفوظ:
من به عنوان استاد حوزه که روزی چند تا درس دارم دارم اسنپ هم کار میکنم واقعا باید این درد به کی گفت. همش ترسم اینه یهو یکی شاگردام مسافر اسنپ نباشه. این خبرتون خوندم داغم تازه شد.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه