🔻مدیر مسئول خبرگزاری حوزه بررسی کرد:
❇️ حضور حوزویان در متاورس؛ آری یا خیر | ظرفیت رسانههای نوین در تبلیغ جهانی دین
حجتالاسلاموالمسلمین برته، در کارگاه علمی تبلیغ جهانی دین در عرصه رسانه و فضای مجازی:
◻️ از آنجایی که هویت در فضای مجازی، ساختنی و اکتسابی است، پس لازم است که طلاب برای موفقیت در این فضا، مسئله آیندهپژوهی در فضای مجازی را جدی بگیرند و جهان آینده را قبل از تحققش بشناسند و برای آن آماده شوند. بهعنوانمثال میتوان به دنبال پاسخ این سوالات حرکت کرد که نقش طلاب در ۲۰ سال آینده فضای مجازی چیست؟ و چه رسالت و تکلیفی خواهند داشت؟
◻️در متاورس فرد بازی نمیکند، بلکه زندگی میکند و برخلاف بازی رایانهای هرکسی را که در محیط متاورس میبینید دارای یک حقیقت انسانی پشت سر آن است که لباس فضای مجازی را پوشیده است.
به طور کلی میتوان گفت که فرد در محیط متاورس به آرزوهای خود میرسد و احساس تخدیر دائمی پیدا میکند و به بیان دیگر متاورس یک خواب طولانی و لذتبخش است.
◻️ در سال ۹۶، از۵۶ میلیون نفر کاربر اینترنت، ۱۷ میلیون نفر عضو شبکههای اجتماعی بودند، در حالی که در چهار سال بعد با رسیدن تعداد کاربران به ۵۹ میلیون نفر، کاربران شبکههای اجتماعی رشدی ۲۴۸ درصدی پیدا کرد.
◻️ اگر طلاب بخواهند مبلغ آینده باشند، باید با فضای مجازی آشنا باشند و بتوانند این فضا را مدیریت کنند.
باطل به دنبال حذف جبهه حق است، در صورتی که جبهه حق دوستدار همه انسان ها ولو گرفتاران در جبهه باطل است، بنابراین مبلغان تا این روحیه را پیدا نکنند در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و متاورس مؤثر نخواهند بود.
◻️ لازم است که طلاب آسیبهای این فضا آشنا شوند و سپس با تقسیمکار و معرفی راهبر با یک تعریف و طرح مشخصی اقدام کنند تا مؤثر باشند.
◻️ در جهاد تبیین، نیازمند مجاهد هستیم نه قربانی، کسانی که وارد این عرصه میشوند لازم است که فرآیند و المانهای آن را بشناسند و نسبت به فضای مجازی مسلط باشند تا بتوانند تأثیرگذاری مثبت بر روی مخاطبان بگذارند نه اینکه خود قربانیان این عرصه باشند.
https://hawzahnews.com/xbK9t
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه