♨️
تکنیک های انتخاباتی (تاکتیک تکرار پیام) :
یکی از شگردهای همیشگی رسانههای بیگانه خصوصاً در مقطع انتخابات تکنیک تکرار یا تعقیب است. در این روش رسانههای بیگانه با تکرار زمان بندی شدهی موضوع سعی میکنند آن را تا زمانی که نیاز است، زنده نگه دارند.
🔺
تکرار از لحاظ روان شناسی در تشکیل عادت بسیار مفید است؛ به ویژه اگر با دقت توام باشد.
به عبارت دیگر، تکرار مثل ضربههای پیاپی چکش است که سرانجام میخ را به داخل جسمی فرو میبرد؛ بنابراین رسانههای بیگانه امیدوارند که این شکل از ضربه زدن مداوم، باعث دریافت نکات پیام توسط مخاطب شود.
🔻
تکرار این گزاره که انتخابات در ایران فرمایشی است در این راستا صورت میگیرد، پاسخ این است که اگر انتخابات در ایران فرمایشی است چرا شخصیتها و گروههای سیاسی برای ورود به آن تلاش میکنند و خبرهای انتخاباتی ایران در صدر اخبار تلویزیونی و مجازی و برنامههای تحلیلی رسانههای خارج نشین قرار می گیرد؟!
🔺
عمده رسانههای فارسی زبان و انگلیسی زبان این روزها در حال تکرار و تاکید بر غیررقابتی بودن انتخابات و همچنین مشارکت پایین مردم هستند و تکرار این گزارهها باعث شکل گیری و تثبیت همین نگرش در ذهن مخاطبان میشود.
🔻
این موضوع در رسانههای اجتماعی نیز از طریق هشتگ سازی و ترندسازی هشتگهایی نظیر «رأی بی رأی» توسط ارتش های سایبری آن ها دنبال و پس از آن شبکههای تلویزیونی مرتبط با پروپاگاندای دشمن هم بر این کمپینها تاکید میکنند و به دنبال جهت دهی به فکر و ذهن شهروندان ایرانی هستند!
#سواد_رسانه
#انتخابات
#دعوت
#تبیین_سایبری
#سایبری_آذربایجانشرقی
|
@SayberTabyinAz |