⁉️چرا رای ها کم شد؟!!
🔍تحلیلی کاوشگرانه در باره علت کاهش مشارکت مردم در انتخابات
⁉️برای بسیاری سوال است که چرا باوجودی که انتخابات ریاست جمهوری برای مردم مهم تر از انتخابات مجلس است اما میزان مشارکت مردم نسبت به انتخابات ۴ ماه قبل مجلس ۱۰ درصد کم تر شده؛ مگر در این ۴ ماه چه اتفاقی افتاده؟
⁉️چرا باوجودی که بعد از شهادت آیتالله رئیسی، نظرسنجی ها حاکی از مشارکت نزدیک به ۶۰ درصدی مردم در انتخابات بود، بعد از آغاز رقابتهای انتخاباتی، میزان تمایل مردم به مشارکت در انتخابات طبق نظر سنجی ها رفته رفته کم و کم تر شد و در عمل به ۴۰ درصد رسید؟
✅ جریانهای سیاسی اصلی کشور، طرفداران پر و پا قرصی دارند که در هر صورت به آنها رای خواهند داد، اما اکثریت مردم بصورت ضمنی طرفدار هیچ یک نیستند و بر اساس اطلاعاتی که دریافت می کنند درباره انتخابات تصمیم می گیرند.
♻️ علت کاهش معنادار مشارکت مردم باوجود دعوت چهرههای سرشناس جریان های مهم سیاسی را باید در عملکرد نامزدها و طرفدارانشان جستجو کرد...
❌وقتی اکثر نامزدها با تصور اینکه با تمرکز بر مشکلات و نقد گذشته، رای بیشتری جمع خواهند کرد، وضعیت موجود کشور را چنان معرفی می کنند که گویا در تمام سالهای بعد از انقلاب فقط مشکل روی مشکل انباشته شده و از پیشرفت های خیره کننده صحبتی نمی کنند، ذهنیت مردم نسبت به عملکرد نظام، تیره و تار می شود چراکه اینها دیگر حرف های دشمنان و رسانه های معاندشان نیست...
‼️حرف های کسانی است که از مسئولان نظام اند پس مردم عادی راحت تر باور می کنند و یک تصویر آشفته از اوضاع کشور در ذهن شان نقش می بندد.
♨️با وجود این تصور، مردم دیگر دلیلی نمی بینند به همان افرادی رای دهند که جزو مدیران قبلی بوده اند و این وضعیت، حاصل عملکرد چهل ساله آنهاست!
✅بارها رهبر انقلاب به نامزدها توصیه کردند انصاف را رعایت کنند و از سیاه نمایی پرهیز کنند.
👈اگر نامزدها این توصیه حکیمانه را مدنظر قرار می دادند و با رعایت انصاف در سخنان شان از پیشرفت های خیره کننده و افتخارات نظام هم برای مردم می گفتند، این باعث افزایش امید مردم و افزایش مشارکت و درنهایت افزایش تعداد آرای تمام نامزدها می شد.
❌وقتی طرفداران نامزدها بجای گفتن از برنامه ها و نقاط قوت نامزد مورد نظر خود، عمده ی همت شان را در ترساندن مردم از رقیب متمرکز می کنند و رقیب را شیطان اکبر جلوه می دهند، مردم عادی که تعصبی روی هیچ یک از نامزدها ندارند و مخاطب اصلی رقیب هراسی تمام نامزدها هستند، تحت تاثیر این اطلاعات منفی، به این جمع بندی می رسند که اگر هر کدام از این افراد رئیس جمهور شود به نوعی به کشور آسیب می زند...
❗️با چنین تصوری، مردم دیگر به نامزدهای موجود امید پیدا نخواهند کرد تا برای رای دادن به او پای صندوق بیایند.
✅بارها رهبر انقلاب به نامزدها و طرفدارانشان توصیه کردند رعایت اخلاق را بکنند، بجای رقیب هراسی بر تبلغ برنامه های خود متمرکز شوند و مردم را برای رای دادن به نامزد خود قانع کنند اما عملا بسیاری از نامزدها یا طرفدارن شان تصور می کنند راه رسیدن به رای بیشتر، ترساندن مردم از رای آوردن رقیب است.
🔺آنچه که روی داد، دارای پیام های معنادارای بود برای نامزدها و طرفداران شان
🔵با کشیده شدن پای انتخابات به دور دوم، الحمدلله فرصت جبران فراهم شده و می شود در دور دوم حماسه ای از شکوه و حضور مردم در انتخابات رقم زد.
همه باید بدانیم که هدایت قلوب با خدایی است که مقلب القلوب است و نصرت الهی، شامل حال آن جبهه ای خواهد شد که بیشتر تقوای الهی را رعایت کند.
✅رعایت توصیه های رهبر انقلاب همان رعایت تقواست.
💢
@hallofasl •✾••┈•
این پیام رو خیلی با دقت بخونیم و در همین روزهای آخر سرنوشت ساز کشور به فرمایشات مقام معظم رهبری گوش کنیم🙏🌹
🍎
https://eitaa.com/hayyatetayebh