یونیفرم ها
اولین یونیفرم ها، همان لباس های عادی مردم چین، کره، اوکیناوا و ژاپن بوده است. تا اینکه Jigaro Kano (جیگارو کانو) در اواخر دهه ی 1800 لباسی راحت به هنرجویانش داد تا در هنگام مبارزات بتوانند به آسانی حرکت کنند و لباس هایشان پاره نشود. آن یونیفرم ها به تدریج تغییر کردند و به یونیفرم های عصر حاضر تبدیل شدند.
کمربندها
هنرجویان و اکثر مردم درباره ی کمربندها و رنگ های مختص به آن ها سردرگم هستند. کمربند در بسیاری از کشورها به منزله ی رتبه نیست. و باز هم دکتر کانو شخصی بوده است که رنگ های مختلف کمربند را برای نشان دادن رتبه ها معرفی کرد. او آن کار را برای تشخیص اسان رتبه های مختلف در مسابقات انجام داد. در سیستم های مختلف از رنگ های مختلف استفاده می شود. در شمار زیادی از هنرهای رزمی از کمربند استفاده نمی شود ولی به جای آن از شال بند استفاده می کنند. در گذشته در هنرهای رزمی ژاپنی از رنگ سفید کمربند استفاده می شد. رنگ سفید کمربند با گذر سال های متمادی لکه دار و کثیف می شد و در نهایت به رنگ سیاه درمی امد.
ارتقا
شما بعد از دو تا سه ماه تمرین به اولین رتبه در آن سبک خواهید رسید. معنی رتبه چیست؟ آیا به معنی این است که به دانش کامل از ان سبک رسیده اید؟ خیر. ارتقای رتبه به معنی این است که شما دانش کافی برای وارد شدن به سطح بعدی را دارید. بنابراین آزمون ارتقا برای ضمانت وارد شدن شما به یک سطح جدید گرفته می شود.
رتبه ها
معمولا بعد از سه تا پنج سال کار کردن در هنرهای رزمی به دریافت کمربند مشکی نائل خواهید شد. ولی باز هم به عنوان یک تازه کار محسوب می شوید ، چون شمار زیادی از هنرهای رزمی دارای ده درجه ی کمربند مشکی هستند. معمولا در هنرهای رزمی کره اگر موفق به دریافت درجه ی یکم، دوم و سوم شوید، می توانید به عنوان مربی زیر نظر استاد برتر کار بکنید. اگر موفق به دریافت درجه ی 4 ،5 و 6 کمربند سیاه شوید به عنوان استاد شناخته می شوید. با به دست اوردن درجه ی 7، 8 و 9 هم به عنوان استاد اعظم کار می کنید و می توانید به تدریس فنون رزمی و مکتب فکری خود بپردازید. البته ذکر این نکته لازم است که افراد زیادی هم ادعا کرده اند که درجه ی دهم کمربند مشکی بعد از مرگ هنرمند هنرهای رزمی به عنوان افتخار به وی داده می شود.
KIHAP (فریاد)
فریادهای استفاده شده در هنرهای رزمی به عنوان عملگرهایی مهم شناخته شده اند. KIHAP به معنی یکی کردن انرژی معنوی درونی هنرجو با انرژی فیزیکی خارجی می باشد. کلمه ی KIHAP از دو کلمه ی کره ای ترکیب شده است. ki به معنای انرژی و hap به معنای ترکیب و هماهنگی است. بنابراین Kihap به معنی ترکیب و هماهنگی انرژی یا قدرت است. از Kihap ها در فرم ها، مبارزات، دفاع شخصی، شکستن و فعالیت های دیگر استفاده می شود. از آن ها برای یکی کردن انرژی های فیزیکی و روحی هنرجو استفاده می شود. kihap ها برای اطمینان از سفت شدن ماهیچه های شکمی و مقاومت در برابر ضربه مورد استفاده قرار می گیرند. آن فریاد ها را می توان به عنوان تکنیک های دفاع شخصی هم در نظر گرفت چون باعث متوقف شدن حمله ی رقیب برای مدت زمان کوتاهی می شوند.