لباس تابستانی پوشیدهاند؛ ولی امام هادی(ع) لباس زمستانی پوشیده! به علاوه یک پوشش زمستانی بر پشت اسبش افکنده و دُم اسبش را بسته. مردم از کار آن حضرت تعجّب میکردند و میگفتند: «آیا این مرد مَدَنی را نمیبینید که لباس زمستانی در تابستان پوشیده؟» من با خود گفتم: اگر این شخص امام بود، چنین نمیکرد. مردم به صحرا رفتند و امام نیز سوار بر اسب به سوی صحرا روانه شد. در این هنگام دیدیم ابرهای متراکم و عظیم در آسمان ظاهر شدند و باران شدید بارید به طوری که همه خیس شدند؛ اما امام به خاطر آن لباسهایی که پوشیده بود، خشک و سالم مانده بود. با خود گفتم: گمان میبرم که همین شخص، امام باشد.
سپس با خود گفتم: خوب است درباره جواز یا عدم جواز نماز با لباسی که به عرق جنب آلوده شده بپرسم. نیز با خود گفتم اگر او چهرهاش را به روی من بگشاید، او حتماً امام است.
همین که او نزدیک من آمد، صورتش را گشود و هماندم فرمود: «اگر لباس، آلوده به عرق جنب از حلال باشد، نماز با آن جایز است و اگر آلوده به عرق جنب از حرام باشد، نماز با آن جایز نیست.»
از این به بعد یقین به امامت آن حضرت نمودم و دیگر در این مورد شک نکردم.[٥]
خون آمدن از دهان هنگام نماز
سوال۲: اگر در حال نماز دهان نمازگزار ـ مثلا بر اثر کشیدن دندان ـ خون بیاید، چه وظیفه ای دارد؟
جواب: نباید خون را فرو ببرد و اگر بتواند بدون فرو بردن خون و نجس شدن بدن و لباس، نماز را ادامه دهد، مانعی ندارد و نماز صحیح است
آیه الکرسی
سؤال۴:در جایی که قرائت آیه الکرسی وارد است تا کجا باید تلاوت گردد؟ تا «و هو العلی العظیم» یا تا «هم فیها خالدون»؟
جواب: در هر جایی که آیه الکرسی گفته شود آیه اول (تا «و هو العلی العظیم» )، مراد است مگر در جایی که به آن دو آیه بعدی (تا «هم فیها خالدون»)، تصریح شده باشد.