#خبر_استان
نمایشگاه رهپژوهان حریم وحی در ایوانری در حال برگزاری است.
نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اساتید و طلاب حوزههای علمیه خواهران استان تهران تحت عنوان رهپژوهان حریم وحی با حضور حجتالاسلام والمسلمین کبیریان مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان تهران دوشنبه ۲۶ و سه شنبه ۲۷ آذر ماه از ساعت ۹ الی ۱۸ در مجتمع تاریخی، فرهنگی ایوان ری در حال برگزاری است.
حجتالاسلام والمسلمین کبیریان مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان تهران ضمن تبریک هفته پژوهش با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، حوزه علمیه خواهران را پدیده مبارک خواندند و افزودند: نمایشگاه رهپژوهان حریم وحی که امروز شاهد افتتاح آن هستیم شامل آثار اساتید و طلاب در استان تهران است، حال اگر آثار پژوهشی خواهران طلبه در سطح کشور به نمایش گذاشته میشد به عمق فرمایش مقام معظم رهبری بهتر پی برده میشد که واقعاً حوزههای علمیه خواهران پدیده مبارکی است.
مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان تهران ضمن آرزوی سلامتی و تداوم راه برای پژوهشگران به مرور آثار پژوهشی اساتید و طلاب خواهر استان تهران پرداخت و تصریح کرد: تاکنون ۳۳۷ عنوان کتاب، ۴۵۸ مقاله علمی پژوهشی ،۷۲ مقاله علمی ترویجی، ۱۰۷ عنوان مقاله در جشنوارههای مختلف، ۷۰۰۰ پایان نامه، ۴۱۴۰ مقاله پایانی در سطح دو، ۸۸۲ پایاننامه سطح سه ، ۳۱ رساله سطح چهار نگاشته شده است. در حال حاضر ۱۲۲ استاد در سطح دو و ۱۰۶ استاد سطح سه و چهار هدایت پژوهشی طلاب خواهر را عهده دارند. از میان طلاب ۱۸۰ پژوهشگر دارای اثر چاپ شده هستند و ۷ نشریه دارای مجوز وزارت ارشاد در حال فعالیت است . برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، جشنوارههای مختلف مثل بانوی کرامت، رشد، علامه حلی(ره) و درخشش طلاب خواهر در همه این موارد و ۷ نشست بین المللی با حضور طلاب خواهر اینها تنها بخشی از آثار و برکات این پدیده مبارک است.
وی ضمن بیان حکمت ۱۴۷ نهج البلاغه به تشریح مسئولیت پژوهشگران در ادامه راه پرداختند و ادامه دادند: در قسمتی از این حکمت امیرالمومنین علی علیه السلام به کمیل فرمود اى کمیل، این دلها ظروف معارف و فهم مسائل علمی است و بهترین دل، آن است که ظرفیت بیشتری برای معارف الهی داشته باشد. در ادامه حضرت اظهار تأسف میکنند و میفرمایند: در سینه من علم فراوانی هست، ای کاش حاملانی مییافتم که این علم را درک و منتقل کنند. لذا در هر زمانه باید کسانی باشند که ابعاد مختلف مسائل علمی هر زمان را بدانند و باتوجه به مقتضایات آن زمان عرضه کنند.
حجتالاسلام والمسلمین کبیریان با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب که اگر جامعه بخواد به قله برسد چاره ای جز تقویت ابعاد علمی ندارد و از طرفی پژوهش باید در راستایی باشد که مشکلی از جامعه را حل کند، تاکید کردند: از حوزه علمیه انتظار میرود مسائل فرهنگی را پیگیری کند و با پژوهش و تحقیق عالمانه زمینه برطرف شدن آن را فراهم آورد. از شما خواهران بزرگوار انتظار میرود با انگیزه و دغدغه مسائل روز جامعه را شناسایی کنید و برای حل آنها تحقیق و پژوهش کنید. شما پژوهشگران گرامی معضلات مربوط به زن و خانواده و فرزندآوری و این قبیل مسائل را با پشوانه پژوهش میتوانید مرتفع کنید.
روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_تهران
📚پژوهش حوزه علمیه خواهران استان تهران
https://eitaa.com/howzehkhaharantehranpajohesh
📚نمایشگاه هفته پژوهش آذرماه ۱۴۰۳
مدارس علمیه خواهران استان تهران
https://eitaa.com/joinchat/3773039599C152ba2de7e