...
سلام همراهان عزیزم😍😘
.
.
#پیتزا_مرغ_و_قارچ
#خمیر_جادویی
مرغ خورد کرده
قارچ 15 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
ادویه بدلخواه من از فلفل سیاه و قرمز نمک پودر کاری پودر سیر،پودر زیره سبز،مقداری زعفرون و آویشن استفاده میکنم
ابتدا مرغ را از شب قبل مکعبی خورد کرده و در ظرفی با پیاز و ادویه،پودر سیر،پودر زیره سبز، مقداری زعفرون و کمی نمک روشو سلفون کشیدم و گذاشتم در یخچال تا طعم دار بشه و صبح با همون پیاز تفت دادم و دو قاشق روغن و یک فنجان آب روی حرارت ملایم گذاشتم.
قارچ و فلفل دلمه رو ریز خورد کردم
خمیر رو به اندازه مناسب وطوری که ضخامت بیشتر از 2سانت نشه، پهن میکنیم.اول کمی سس کچاب زدم بعد مرغ و پیاز را که آماده کرده بودم رو روش ریختم و بعد، قارچ رو روش ریختم و روی کل پیتزا را با پنیر پیتزا پوشوندم و در نهایت فلفل دلمه ریز خورد شده و خیلی آویشن زدم در دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بذارید تا بپزه.
#خمیر_جادویی
شکر 4 ق چ خ
نمک 1 ق چ خ
روغن 6 ق غ خ
شیر یا آب 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 3 ق چ خ
آرد 3 لیوان
طرز تهیه
1- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهیدتا خمیرمایه عمل کند
2- تخم مرغ باقی مانده شکر روغن ونمک راداخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوندخمیر مایه را باچند قاشق آرد رامخلوط کنیدو به موادتخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنیدتا موادترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید
3- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنیدتا خمیر جمع شود،روی سطح کار ارد بپاشید وخمیر را روی سطح کار قرار دهید،خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
4- داخل کاسه ای راچرب کنید وخمیر راداخل کاسه قرار دهید ،روی خمیر را بپوشانید و درجای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
#تزیین
لینک کانال💞
http://eitaa.com/joinchat/3701800972Cd2b797408d
رسانه تبلیغی ما باشید🌸
فوروارد فراموش نشه🌺