📌بازدید رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران از پلیس راه محور سوادکوه
🔰حجت الاسلام زارعی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مازندران به منظور عرض خدا قوت از پلیس راه محور سوادکوه بازدید و از نزدیک در جریان چگونگی انجام ماموریت ها قرار گرفت.
❇️حجت الاسلام زارعی درحاشیه این بازدید با اشاره به نقش کلیدی پلیس در محور های مواصلاتی افزود : حضور عوامل پلیس راه در جاده ها امریست واجب چرا که ایجاد انظباط در تردد های خودرویی توام با نظارت جدی پلیس عامل اصلی جلوگیری از تصادفات و در نهایت حراست از جان هموطنان است.
✅رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان در این دیدار ضمن قدردانی از تلاشهای شبانه روزی عوامل راهور در برقراری نظم و امنیت در جاده های شهرستان گفت: پلیس راهور با جدیت و تلاش در تمام شرایط سخت و زمانهای مختلف به دنبال نظم و امنیت در جامعه است و برای تحقق این مهم وظیفه سنگینی برعهده دارند.
✅ گفتنی حجت الاسلام زارعی در ادامه ضمن بازدید از قسمتهای مختلف از جمله آسایشگاه سربازان و اتاق مانیتورینگ، با تنی چند از راننده ها گفتگو و از نزدیک شنونده ی درد و دل آنها شد.
#روابط_عمومی_مازندران