🔻دلیل افزایش ۲۵۰ درصدی کشف بنزین قاچاق در سال گذشته چیست؟
🔹️ معاون پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز:در سال ۱۴۰۱ کشفیات نفتی در حوزه بنزین ۲۵۰ درصد و در حوزه گازوئیل ۶۹ درصد رشد داشته است.
🔹️ علت این مساله افزایش هزینه تامین سوخت در کشورهای همسایه و استفاده از روش های جدید در کشف قاچاق است و دستگاه های اجرایی باید تلاش بیشتری برای پیشگیری از قاچاق سوخت انجام دهند.
📌📌📌📌📌📌📌📌
یک مشکل بزرگ برای اقتصادی کشورها سوبسید های مختلف مثل سوبسید سوخت است!
اگر هر سال سوخت را تا ۵۰۰ تومان گرانتر کنیم و مردم هم بدانند که بعد از ۱۵ فروردین هر سال سوخت گران تر می شود تورم بوجود میآید یا با وارد کردن یا سوبسید سوخت؟
قیمت و هزینه تولید هر لیتر بنزین باید نزدیک به ۷۰۰۰ تومان باشد فکر کنم.
در کشور آلمان هر لیتر بنزین در زمان فعلی ۱،۸۲ يورو است و بیشتر آن مالیات که دولت آلمان از مصرف کننده سوخت می گیرند!
به هر حال قیمت سوخت ایران باید کمی بیشتر از کشور همسایه ایران باشد که دیگر سوخت قاچاق نشود.
با پول اضافه گرفتن سوخت به طبقات اجتماعی ضعیف میشه کمک بیشتری کرد که اینطوری عدالت اجتماعی در نظر گرفته میشه.
به هر حال سوبسید های مختلف سرطان برای هر اقتصاد کشورها است.
درازمدت سوبسید ها را بر دارید و بجای آن به مردم فقیر و طبقات اجتماعی پایین کمک بیشتری کنید خیلی بهتر است!
🔴 به جمع دوستان ایران زمین و ایرانیان 🇮🇷 بپیوندید🙏
دوستان ایران زمین و ایرانیان 🇮🇷
@iran_doostan