🔻 رقابت عجیب حامیان قالیباف در مدح او/ میرلوحی: قالیباف مظلومتر از شهید رئیسی است؛ رهبری امر کند قالیباف در انتخابات حاضر شود
🔹️رقابت میان حامیان قالیباف که هر کدامشان به یکی از طیف های اطرافیان و مشاوران او نزدیک هستند وارد مرحله جدیدی شده است.
🔹️در جدیدترین اقدامات تبلیغی برای به اصطلاح دعوت از قالیباف، محمد حسین میرلوحی در توییتی با این ادعا که قالیباف مظلوم تر از شهید رئیسی است با لحن طلبکارانه نوشته است: آیا امر رهبری برای آمدن قالیباف را خواهیم دید؟
🔹️میرلوحی در حالی مطالبه از رهبرمعظم انقلاب برای دعوت از قالیباف را مطرح کرده که قالیباف به صورت خودکار طی ۲۰ سال گذشته در هر انتخاباتی که کم ترین احتمال موفقیت را بدهد حاضر شده است.
🔹️هزینهکرد از مقام و جایگاه رهبر معظم انقلاب و مطالبه از او برای دعوت از یک شخص سیاسی برای حضور در انتخابات بدعت خطرناکی است که در گذشته نیز سابقه نداشته است.
🔹️اطرافیان و مشاوران رییس مجلس خوب است بدانند اساسا "نمایش دعوت و به تکلیف رساندن قالیباف" بیش از آنکه در نزد مردم نشان از محبوبیت و دوری قالیباف از قدرت طلبی باشد ، معنای عکس را متبادر میکند و به چهره رییسشان بیش از پیش آسیب میزند.
✅
@iransiasat_ir👈