استشمام "بوی خوش جبهه ها " در فضای "معطر از یاد شهدای غریب اسارت" همراه با "ندبه های انتظار" ....
هفته دفاع مقدس از راه رسید تا برای همیشه تاریخ از جنگی که بر ما تحمیل شد و فرزندان این آب و خاک جانانه در مقابل متجاوز ایستادند خاطره هایی ابدی خلق و جاودانه شود .
تقویم رسمی و غیر رسمی این کشور مملو از ایامی است که با شهدا آذین بسته می شود و همین یادآوری ها، ارزشهای دفاع مقدس را بیمه خواهد کرد.
در آغاز هفته دفاع مقدس؛ آزادگان عزیز مشهدی که پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس و قهرمانان نیمه پنهان آن می باشند با حضور در حسینیه شهدای غریب اسارت در ادامه راه با یاران شهید خود پیمانی دوباره بستند و پیمان نامه خود را با فرازهای دعای ندبه تقدیم مولایشان حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف نمودند.
در این مراسم معنوی سوره جمعه و دعای پرفیض ندبه با نوای دلنشین برادر آزاده جناب آقای فلاح قرائت شد و با مداحی جناب آقای الهی ادامه یافت
سخنران این مراسم ، حجت السلام و المسلمین امین نیا بود که خلاصه کلامش این بود که " عزت از آن خداست و هرکس دو خصوصیت " تقوا " و "صبر" را داشته باشد عزیز خواهد شد ، و تقوا یعنی اطاعت پذیری و ادب داشتن در مقابل خدا "
اللهم عجل لولیک الفرج ...
«روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی و موسسه فرهنگی پیام آزادگان خراسان رضوی»
🌷
@isaar_razavi
🌷
http://eitaa.com/isaar_razavi