بسم الله الرحمن الرحیم
🔶 پرچم هدایت ( ۳۱)
🖌 محمدرضا اکبری
🔹 فصل چهارم
🔸وظایف شیعه در عصر غیبت ( ۶)
💠 ۲. تقویت اعتقاد به امام زمان علیه السلام (۲)
…در چنین اوضاع و شرایطی در اواخر عصر غیبت که زمستان دینداری است یک گل، از یک گلستان در فصل بهار دینداری ارزشمندتر خواهد بود، از این رو شیعیان عصر غیبت از ویژگیهای ممتازی برخوردارند که به برخی از احادیث آن اشاره میکنیم.
💠ارزش شیعیان آخرالزمان
امام سجاد علیه السلام فرمود: همانا کسانی که در زمان غیبت او به سر میبرند و به امامت او اعتقاد داشته و منتظر ظهورش هستند از مردم هر زمانی برترند زیرا خداوند عقل و فهم و معرفتی به آنها داده است که عصر غیبت برای آنها نظیر زمان حضور و مشاهده است و آنها را در زمان غیبت به منزله کسانی قرار داده است که در پیش رسول خدا صلی الله علیه و آله در راه خدا شمشیر میزنند اینها مخلصان واقعی و شیعیان راستین و دعوت کنندگان پنهان و آشکار به دین خدا هستند. ( بحارالانوار،ج۳۶،ص ۳۸۷)
🔹و امام کاظم علیه السلام فرمود خوش به حال شیعیان ما که در زمان غیبت قائم ما به ما محبت میورزند و بر دوستی ما و برائت از دشمنانمان ثابت قدم میباشند؛ اینها از ما هستند و ما هم از آنها هستیم؛ آنها راضی شدند که ما امامشان باشیم و ما هم راضی شدیم که آنها شیعه ما باشند و خوش به حال آنها. به خدا قسم آنها در روز قیامت با ما و در مرتبه ما هستند. (بحارالانوار،ج ۵۱،ص ۱۵۱)
🔸و امام باقر علیه السلام فرمود زمانی بر مردم خواهد آمد که امامشان از آنها غایب خواهد شد خوشا به حال کسانی که بر ولایت ما در این زمان ثابت و استوارند، کمترین ثوابی که برای آنها میباشد این است که خدای بلند مرتبه به آنها میفرماید: به سِرّ من ایمان آوردید و غیب مرا پذیرفتید. پس مژده باد شما را به ثواب نیکوی من. شما از زن و مرد حقیقتاً بنده من هستید از شما میپذیرم و بر شما عفو میکنم؛ میبخشم و به خاطر وجود شما ه بندههایم، باران عطا میکنم و بلا را از آنان دفع مینمایم و اگر شما نبودید عذابم را بر آنها نازل میکردم. (بحارالانوار،ج ۵۲،ص ۱۴۵)
🔹امیرالمومنین علیه السلام فرمود: پیامبر صلی الله علیه و آله به من فرمود: ای علی! بدان شگفت انگیزترین مردم از جهت ایمان و بزرگترین آنها از جهت یقین مردمی هستند که در آخر زمان که پیامبر صلی الله علیه و آله را ندیدهاند و حجت از آنها پنهان است تنها با یک سیاهی بر سفیدی ( نوشته بر روی کاغذ) ایمان آوردهاند. (بحارالانوار،ج ۵۲،ص ۱۲۵)
▪کانال مباحث دینی نویسنده در پیامرسان ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3500409011C6470538f47